Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

НЕСТАРІЮЧА КЛАСИКА

У грудні 2009 року продаж легкових автомобілів збільшився на 12%. Як результат — 12 тисяч 723 легкових автомобіля знайшли своїх власників.

Лідерство на ринку легковиків продовжує утримувати російські марки ВАЗ. «Hyundai» продовжує займати другу позицію. На третьому місці розмістився представник українського автопрому — ЗАЗ, — повідомляє Асоціації «Укравтопром».

 Як відзначають аналітики, «АвтоВАЗ» в Україні наприкінці року зумів наростити 6,3% в реалізації. Кількість автомобілів цієї марки, яка була реалізована і поставлена на облік в ДАІ, склала 2 тис. 176 машин.

У той же час «Hyundai», наростивши 26,6% продажу, закріпився на другій позиції, реалізувавши 1 тис. 136 авто.

У боротьбі за почесне третє місце переміг ЗАЗ, який у листопаді займав п’ятий рядок. У грудні український автовиробник наростив 26,1%, реалізувавши 797 авто.

У боротьбі за четверту позицію перемогла «Toyota», яка посунула на п’яте місце «Mitsubishi». Компанія втратила за місяць 0,1% в реалізації. Грудневий продаж цих марок склав: «Toyota» — 789 машин (листопад 2009 року, — 605 од.), «Mitsubishi» — 679 авто (листопад 2009 року, — 680). Місця з шостого по десяте посіли відповідно «Кіа», «Шкода», «Шеврове», «Чері» і «Рено».

Найбільш позитивна динаміка в останньому місяці року спостерігалася у німецького бренду «Audi» — 55,1%. Найгіршу динаміку в листопаді продемонструвала «Dacia». Продажі автомобілів цієї марки впали на 27,3%

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com