Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ПРИСВОЄНО ВИСОКЕ ЗВАННЯ

Міжнародна Кадрова Академія присвоює вчені звання і ступені відповідно до міжнародних стандартів, відзначає академічними нагородами. Відзнаки МКА вручаються людям, що досягли значних досягнень у галузі науки та в різних сферах діяльності. Як відомо, юриспруденція — одна з найскладніших і найсуперечливіших сфер діяльності у нашій державі. Тож досягнення у цій галузі особливо важливі, адже кваліфікований юрист іноді рятує життя і долі людей. Отже і люди, які самовіддано і чесно працюють у юридичній справі заслуговують на повагу і суспільну відзнаку.

Днями звання «Член-кореспондент МКА» отримав Анатолій Володимирович Зайцев. Майже 40 років служби за плечима Анатолія Володимировича Зайцева. На різних посадах, які він обіймав, а саме: заступника військового прокурора Київського військового округу та Центральної групи військ у Чехословаччині. Досвідчений юрист працював, здійснюючи прокурорський нагляд за дотриманням законів у Збройних силах України. І куди б не закинула його прокурорська доля, скрізь Анатолій Володимирович проявив себе працьовитим, ретельним, грамотним юристом. Така наполеглива праця не пройшла не поміченою і у 1993 році Президент України присвоїв пану Зайцеву звання Державного радника юстиції 3-го класу, що прирівнюється до військового звання генерал-майор.

Міжнародна Кадрова Академія також не лишилася осторонь визначних трудових досягнень професійного військового юриста і присвоїла йому звання «Член-кореспондент МКА». Атестат про присвоєння звання урочисто вручила здобувачеві генеральний директор МКА Зоя Володимирівна Козленко. Підкреслимо, що атестат «Член-кореспондент МКА є підтвердженням професійних та наукових здобутків і стане однією зі складових успіху здобувача.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com