Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

КОРИСНЕ ЗНАЙОМСТВО

МАУП — це вищий навчальний заклад з двадцятирічною історією і власними традиціями. Однією з таких добрих традицій є День відкритих дверей. Раз на місяць Академія гостинно приймає у своїх стінах всіх бажаючих познайомитися з навчальним закладом.

20 років досвіду Міжрегіональної Академії управління персоналом в освітянській галузі — значний шлях у професійній діяльності, що не лише додав цьому ВНЗ поваги і вагомості, але й загартував Академію у боротьбі за право називатися найкращим недержавним вищим навчальним закладом України. Сьогодні Академія впевнено крокує вперед і, як завжди, пропонує всім охочим достойну освіту за сучасними управлінськими спе­ціальностями, які мають найбільший попит на ринку праці. Аби переконатися у цьому — прийміть запрошення Академії і завітайте на День відкритих дверей, що відбудеться у всіх осередках МАУП, а у Києві за адресою: вулиця Фрометівська, 2 корпус 1.

20 років плідної і наполегливої праці на освітянській ниві принесли свої результати — Академія впевнено крокує вперед разом зі своїми студентами, яких з кожним роком все більше — від першокласників ліцею МАУП до аспірантів і докторантів — МАУП — це велика родина, яка радо приймає до себе кожного, хто прагне знань і розвитку, хто вірить в ідеї духовності і прогресу. Як завжди — раз на місяць в усіх осередках Академії проводяться Дні відкритих дверей — завітайте і ви будете приємно вражені новим цікавим і корисним знайомством.

У цей день Ви можете особисто поспілкувалися з викладачами, методистами та керівництвом Академії, розпитати їх про умови та вимоги до навчання, а також познайомитися з матеріально-технічною та науково-методичною базою Академії.

І самі абітурієнти і їхні батьки мають нагоду на власні очі побачити сучасний Бібліотечно-інформаційний центр, навчальні корпуси, комп’ютерні класи, аудиторії, спортивні майданчики та мальовничі парки й алеї на території Академії.

У цей день майбутні студенти мають можливість переконатися, що в процесі навчання в Академії вони зможуть засвоїти фундаментальний цикл гуманітарних і соціально-економічних дисциплін, отримати сучасні знання з цілого ряду практично-орієнтованих предметів, а також реалізувати свої здібності.

Крім того, цього дня найбільш далекоглядні з гостей мають можливість не лише обрати спеціальність, але й отримати знижку в оплаті за навчання.

Завітайте до нас 20 лютого!

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com