Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

БУДЕ ЛІКАРНЯ

12 травня голова правління міжнародного благодійного фонду (МБФ) «Україна 3000» Олександр Максимчук повідомив, що фонд зібрав достатньо коштів, щоб у поточному році почати будівництво «Дитячої лікарні майбутнього». Цей проект був представлений МБФ «Україна 3000» у 2006 році. Лікарня на 250 ліжок замислювалася як сучасний дитячий медичний заклад європейського рівня, в якому працюватимуть найкращі фахівці та використовуватися новітні технології. Завершити роботи планується в 2012 році.

У 2007-2008 роках вартість проекту оцінювалася в 600 млн грн. Представники парламентської фракції Партії регіонів переконані, що проект необхідно реалізувати.

«Медична установа такого рівня, з сучасним обладнанням, Україні, безумовно, необхідна», — заявив голова комітету Верховної ради з питань будівництва, містобудування, житлово-комунального господарства та регіональної політики Володимир Рибак.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com