Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Рятують сусідів

Пожежними літаками МНС України здійснено 78 польотів і скинуто на осередки пожеж у РФ 584 т води, за добу здійснено 8 польотів, скинуто 64 т води. Про це ІМК повідомили в прес-службі МНС. Зведений загін Головного управління МНС у Луганській області в районі с. Духове Ліскинського району завершив виконання завдань з патрулювання та гасіння лісової пожежі на ділянці площею 50 га і передислокувався до Бобровського лісництва Бобровського району. 9 серпня поблизу с. Семено-Олександрівка загін розпочне гасіння лісової пожежі на території до 25 га.

Зведений загін Головного управління МНС у Харківській області на Нововоронезькій АЕС виконав завдання по охороні технічної та прилеглої території від можливих загорань і перемістився у Верхньохавський район. 9 серпня загін розпочне роботи по охороні населеного пункту Верхня Хава від можливих загорань.

Нагадаємо, що відповідно до рішення Президента України та Угоди між урядом України і урядом Російської Федерації про співробітництво у галузі попередження промислових аварій, катастроф, стихійних лих і ліквідації їх наслідків, для надання допомоги в гасінні лісових пожеж на території Воронезької області з 3 серпня залучено два пожежних літаки АН-32П МНС України та з 5 серпня — два загони Головних управлінь МНС в Луганській та Харківській областях.

З 7 серпня залучено до гасіння лісових пожеж у Калузькій області гелікоптер Мі-8, який належить ПАТ „Авіаційна компанія Українські вертольоти”. ІМК

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com