Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Є компромат!

Депутат Леонід Грач заявив, що лідер Компартії Петро Симоненко отримує “відкати” за участь у парламентській більшості, повідомили VVnews у прес-службі Леоніда Грача.

“Петро Миколайович з “відкатів” за участь, у тому числі в коаліції, більшості і у президентській кампанії, - величезні доходи має”, - зазначив депутат.

Водночас, за словами Грача, депутати від фракції не отримують цих доходів.

“Люди у фракції - це, знаєте, раби. Такі йому потрібні - безмозкі. А ті, хто, принаймні, щось розуміє - щоб роти тримали закритими”, - сказав він.

“Ви спробуйте там відкрити рота, коли вони всі заангажовані, не знають, куди сина посадити - чи то під міністра МВС, чи то під міністра економіки... І на постійному зв’язку з Григоришиним тощо”, - додав Грач.

Крім того, депутат заявив, що перший віце-прем’єр Андрій Клюєв “курирує роботу з парламентом”. “І Андрій Петрович проводить всі необхідні рішення - ті, які не сприймаються залою або є шоковими. І, поза всяким сумнівом, Андрій Петрович втомився вже чути від Петра Миколайовича постійне: “Дай, дай, дай ...”, - сказав Грач.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com