Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Ой ти, дівчино, з горіха зерня

Нарешті до МАУП прийшла весна! Фінал конкурсу краси «Студентська красуня МАУП 2011» приносить неабияку порцію весняного настрою. Цей чарівний конкурсний день подарував море позитивних емоцій та вражень. Дівчата гідно виступили на сцені та продемонстрували всю свою красу, чарівність та таланти.

Учасниці цьогорічного свята краси по-різному втілили на сцені свої захоплення різноманітними жіночими образами в конкурсі «Мій ідеал» і продемонстрували свої творчі здібності у конкурсі «Весняні фантазії».

Справжні шекспірівські пристрасті розіграла на сцені Академії Катерина Агафонова. ЇЇ ідеалом є Джульєтта, юна дівчина, пристрасно закохана у свого Ромео. У другому конкурсі вона заспівала веселу пісню «Эй, моряк», через яку передала багатогранність жіночої душі та продемонструвала чудовий вокал і володіння голосом.

 Майбутній фінансист — львів’янка Соломія Галан втілила на сцені романтичний образ Попелюшки: «Попелюшка мила, ніжна, добра та вродлива. Кожна дівчина мріє стати саме такою», — поділилась дівчина. У другому номері змагання Соломія танцювала запальний латиноамериканський танець: «Я завжди любила танцювати, але професійно почала цим займатися лише нещодавно».

Дещо неочікуваний, але веселий образ львівського Роззяви показала учасниця під номером три Олена Сулим з міста Львів. Вірш Івана Малковича «Отакий роззява» захопив молоду дівчину і надихнув на артистичне втілення цього образу на сцені. У другому номері Олена продекламувала проникливий монолог, чим показала неабиякі акторські здібності.

Конкурсантка Олеся Дударенко з Донецького інституту МАУП поділилася з нами, що підготовка до конкурсу проходила надзвичайно активно та з позитивними емоціями: «Складно було поєднати навчання з репетиціями, але ми дуже старалися і я думаю, все вийде». В першому і в другому конкурсному виході Олеся підкорювала зал своїми вокальними даними. Перша пісня молдавського гурту «Zdob shi Zdub» «Видели ночь» запалила глядацький зал своїм драйвом та шаленою енергетикою. А от пісня гурту «Наутілус Помпіліус» «Я хочу быть с тобой» торкнула всіх глибиною слів та драматизмом виконання твору.

Учасниця з Інституту права МАУП Тетяна Гусарова врахувала всі помилки в півфіналі та оновила свої номери. Тетяна показала на сцені образ чарівної Ассоль у романтичному танці про вічне почуття, про яке мріє у душі кожна дівчина.

 

(Початок на 1-й стор.)

У другому конкурсі Тетяна виконала пісню з фільму «Діамантова рука» та танцювала пристрасне танго: «Довгий час я займалась вокалом, розробляла свій голос і мені казали, що я маю хороші дані для співу. Мене надихнула така підтримка і я вирішила заспівати на конкурсі».

Вражала своєю елегантністю Міла Браташ, конкурсантка від Інституту міжнародної економіки, фінансів та інформаційних технологій була найбільш стильною, представляючи свої номери. Для першого конкурсу вона обрала образ Коко Шанель як незабутньої яскравої особистості, як символ жіночності, мудрості та ідеальності. Сильний і вольовий характер разом з жіночою тендітністю Коко Шанель захоплює молоду дівчину. «Весняні фантазії» Міла також наповнила французьким шармом і майстерно виконала пісню Єдіт Піаф «Padame».

Лариса Підопригора як завжди дивувала глядачів своїми акторськими здібностями. У першому конкурсі розіграла будуарне життя молодої актриси: «На сцені потрібно жити», — переконливо підкреслила учасниця. А в конкурсі «Весняні фантазії» разом з хлопцями, які грають в КВН, Лариса показала «нелегке» студентське життя, де є місце і жартам, і іспитам, і коханню, чим викликала посмішки у залі та серед вельмишановного журі.

 Конкурсантка з Інституту права Катерина Власова дуже ретельно готувалася до виступів: «Конкурс такого масштабу як «Студентська красуня МАУП 2011» потребує дуже відповідального підходу. Приїзд дівчат з різних регіонів підтвердження цьому. Для себе я винесла багато корисного з півфіналу і внесла до своєї програми деякі корективи. Зміни відбулися не тільки в постановці, але і в моєму внутрішньому стані. І тому я дуже вдячна за можливість участі у такому заході». Катерина виступила в конкурсі «Мій ідеал» з власними віршами в образі романтичної сумної поетеси. Дівчина вразила глядачів своїми поетичними здібностями, її лірика, незважаючи на її молодий вік учасниці, дуже глибока та чуттєва. У другому ж конкурсі Катерина танцювала запальний танок.

Чарівна конкурсантка з Донецька Наталія Клєстова показала справжній патріотичний настрій у першому конкурсі. Вона вибрала своїм ідеалом відому українську поетесу Лесю Українку. У інтерв’ю Наталія зізналась: «Мені подобається ця мужня жінка з незламною волею і жагою до життя., з неї варто брати приклад». Майбутній фінансист майстерно виконала у другому конкурсі красивий східний танець. Дівчина займається лише рік таким видом танцю, але цим виступом на сцені Президентського університету МАУП дівчина підкорила цілий зал та журі.

Конкурсантка під номером 10 Яна Манжола з економіко-правового технікуму при МАУП зачарувала всіх своєю яскравою та променистою посмішкою. Дівчині дуже личив її образ принцеси з мультфільму «Бременські музиканти», який вона обрала для першого конкурсу. У «Весняних фантазіях» Яна блискуче продемонструвала свої танцювальні здібності і запал юності.

Львів’янка Олена Калакура заворожила всіх своїм першим виступом, адже вона обрала образ Лорелеї. Конкурсантка захоплюється легендою про цю дівчину. Багато великих поетів писали вірші про Лорелею, звеличиючи її красу, вірність та доброту, якою вона збагачувала цей світ. У другому конкурсі талантів дівчина втілила на сцені образ Барбі, у жартівливому танку разом з хлопцем у ролі Кена.

 Катерина Кобріна з Донецька обрала своїм ідеалом Альбіну Дерюгіну. Її особистість надихає молоду дівчину на великі досягнення в гімнастиці. Свою неймовірну грацію та пластику молода гімнастка показала в конкурсі «Весняні фантазії», виконавши танок з гімнастичними етюдами.

Також на глядачів очікували конкурси «Пляжний сезон» та «Парад вечірніх суконь». В першому конкурсантки продемонстрували красу свого тіла в чудових купальниках. Можливість примірити весільні сукні дівчатам надав весільний бутік «Версаль». Дівчата у вишуканих весільних шедеврах заворожувала своєю красою у квадраті.

Після голосування на сцену вийшло почесне журі для оголошення титулів.

А титули і призові місця розподілили наступним чином: Приз симпатій журі було вручено тендітній львів’янці Соломії Галан. Титул Панна удача дістався також студентці з Львівського інституту МАУП Олені Сулим. Найбільш утаємниченою журі здалася студентка з Донецька — Олеся Дударенко, яка отримала титул Панна удача. Панна чарівність — так було названо студентку Інституту міжнародних відносин та лінгвістики Катерину Агафонову. Звання Панна елегантність дісталося Катерині Власовій з Інституту права. Найбільш вишуканою журі визначило Олену Калакуру з Донецького інститут МАУП — її титул Панна вишуканість. Катерина Кобріна з Донецького інституту МАУП стала Панною артистичність. Студентка Інституту міжнародної економіки, фінансів та інформаційних технологій Міла Браташ отримала титул Панна вишуканість.

Цього року журі обрало найкращими чотирьох дівчат, саме їм корони одягнула Міс МАУП 2010 Софія Федченко. Тож третє місце поділили студентка Донецького інституту МАУП Наталія Калєстова і студентка Інституту міжнародних відносин та лінгвістики Лариса Підопригора. Друге місце виборола юна студентка Економіко-правового технікуму при МАУП Яна Манжола. А переможницею конкурсу і Студентською красунею 2011 стала Тетяна Гусарова з Інституту права.

Підготувала Тетяна Журкович

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com