Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Таємниця проекту «Blue Beam»

Проект NASA Blue Beam створений для управління свідомістю мас в планетарних масштабах. Його призначення може бути локальне — для створення масових безладів в певних регіонах, впливу на війська супротивника з метою викликати у них неконтрольовану паніку або навпаки — викликати у людей, що масово зібралися з якогось приводу в одному місці, почуття радості, що граничить з ейфорією.

Є підстави вважати, що Blue Beam був задіяний в Вашингтоні, під час інавгурації Барака Обами. У глобальних масштабах підключення можливостей системи HAARP може бути використане для містифікації планетарних катаклізмів, «нашестя інопланетян», моделювання пришестя Месії.

«Ми знаходимося на зорі глобальних перетворень. Нам потрібна добре керована велика криза, і народи приймуть новий світовий порядок», — заявив у вересні 1994 р. Девід Рокфеллер, почесний президент Ради з міжнародних відносин (CFR), почесний голова Трибічної комісії, член Більдербергського клубу.

У 1994 році незалежний журналіст Серж Монаст презентував в Квебекському Центрі Вільної преси, доповідь, яку він назвав Проект NASA Blue Beam. В цій доповіді Серж повідомив про існування змови, за якою стоїть NASA і Уряд США в цілому, мета якого — обдурити суспільство, змусивши його повірити в небесні знаки і «чудеса» — як свідчення, що підривають їхні власні релігійні переконання, щоб можна було насадити нову релігію. Ту саму, яка буде потрібна для того, щоб встановити Новий Світовий Лад. Незабаром після цього Серж, ще один журналіст, який допоміг йому в роботі над доповіддю, їхні сім’ї стали отримувати погрози, а також піддаватися переслідуванням. І досить швидко загинули за дивних обставин. Монаст стверджував, що кінцева мета проекту — організація гігантської планетарної містифікації, яка імітуватиме гологра­фічні проекції пришестя Ісуса і використовуватиме низькочастотні хвилі для контролю над розумом.

У 1994 році Серж Монаст писав: «Interna­tional Free Press Network не є релігійною групою або політичною організацією. Це незалежне агентство, що здійснює розслідування. Ми спеціалізуємося в області розслідування і видання спеціальних доповідей і аудіо­касет, що викривають плани реалізації нового світового ладу. Нашою метою є допомогти людям усвідомити, що майбутній новий світовий лад не є мрією або параноїдальним припущенням. Це сатанин­ський проект, що реально існує. Яка його мета? Зруйнувати традиційні релігії, особливо християнство, і замінити їх однією релігією світу, заснованою на поклонінні людині. Щоб відмінити той інститут сім’ї, який ми знаємо сьогодні, і замінити його на цивільні шлюби, по всьому світу, які працюють на користь світового уряду. Знищити будь-яку форму художньої або наукової творчості, щоб реалізувати одне бачення, один світовий уряд.

Проект припускає створення єдиної світової держави, керованої однією військовою силою для глобальної справедливості, одним комерційним правом, здатним змусити людей жити у світі, і брехнею нав’язати нову релігію і нову світову культуру.

Перший крок в цьому проекті спрямований на дискредитацію або повторну оцінку усіх релігійних знань, що існували досі. Шляхом створення штучних землетрусів в конкретних місцях на планеті, де, імовірно, приховані важливі культурні і релігійні відомості, вони прагнуть усунути такі археологічні відкриття, які доводять велич минулих цивілізацій. Фальсифікація даних буде використана для пояснень усім націям, що їх релігійні доктрини були неправильно інтерпретовані. Психологічна підготовка почалася з виходом в прокат фільмів «2001: Космічний Одиссей» і «День Незалежності», в яких усі люди об’єд­нуються для того, щоб дати відсіч прибульцям. У цьому глобальному проекті замішані не лише вчені і політики. До складу еліти світового уряду входять і режисери, здатні перенести на небо правильні зображення, що примушують людину повірити в те, що відбувається. Також до складу світового уряду входять і деякі релігійні керівники, які вже давно розробляють концепцію єдиної світової релігії.

Збигнев Бжезинський, задовго до Монаста, передбачав поступову появу більш контрольованого і керованого суспільства завдяки новим технологіям: «Це суспільство буде пригнічено елітними групами, які справлятимуть вплив на виборців за допомогою наукових ноу-хау. Можна уявити собі розробку електромагнітних енергетичних джерел, які виходять за рамки того, що може бути сформоване, сфокусоване, для якого може бути виміряний ритм, яке може з’єднуватися з людським тілом у вигляді, який дозволить не допустити свідомих м’язових рухів, контролювати емоції і дії, викликати сон, передавати вказівки, втручатися одночасно в довготривалу і короткочасну пам’ять, додавати і знищувати досвід. Також представляється можливим пробудити навичку ораторської мови в людському тілі, розвинути можливості прихованого управління і психологічної дії. Таким чином, представляється можливим говорити з вибраними фігурами у формі, яка буде найбільш переконлива для них».

Нижче наводиться коротке зміст доповіді про проект BLUE BEAM, написаної незалежним канадським журналістом Сержем Монастом незадовго до своєї таємничої загибелі: «Стратегія зловісного проекту Blue Beam, що розробляється, складається з 4-х ступінчастого плану зі встановлення єдиної планетарної релігії Нового Світового Ладу. З Месією-антихристом в її главі. Це формулювання у багатьох може викликати усмішку недовіри. Проте, перед нами чітко розроблений науковий план. Застосовуючи передові технології, які були розроблені спеціально для цих цілей в режимі найсуворішої секретності, релігія нової глобальної епохи буде фундаментом нового світового ладу, без якої всесвітня диктатура буде малоефективна. Теократія, яка є найбільш ефективною формою диктатури, у свою чергу потребує єдиної релігії і центральної фігури такої релігії — деякого універсального рятівника, який повинен буде насаджувати цю релігію. Легко зрозуміти, що без універсальної системи вірувань успіх Нового Світового порядку неможливий. Саме тому, проект Blue Beam, який є таким важливим для цієї гри, так дбайливо маскується для сторонніх очей. Втім, люди проникливі, могли б здогадатися, що усі екуменічні зближення світових релігій, а також усі рухи, спрямовані на інтернаціоналізацію масової культури, пахнуть сіркою».

Перший крок має на меті, дезавуювати усі колишні археологічні дані, релігійні і наукові і історичні концепції. Нові відкриття повинні показати людям фундаментальну помилковість усіх минулих доктрин. Ця фундаментальна фальсифікація спрямована на те, щоб переконати усіх людей, що їхні релігійні вірування збочувалися упродовж століть. Це фаза психологічної підготовки для підривання фундаменту традиційних релігій. Багато прибічників теорії змови, також ведуть діяльність спрямовану на підрив традиційних релігій, тим самим свідомо або ні прокладають шлях новій релігії, яка включить і охопить усі світові вірування, включаючи атеїзм в єдиному, потужному глобалістському русі людської думки. На меті — змусити максимальну кількість людей втратити грунт під ногами, прибравши у них усі орієнтири, врешті-решт запропонувавши їм єдину релігію, яка заспокоїть кожного. Це буде тим типом релігій, що вбере в себе усі наукові і філософські парадигми, в якій кожен зможе знайти щось для себе. Це буде еквівалентом ідеї Науки —  в тому сенсі, який в це слово вкладали древні греки, за виключенням того, що ця наука буде не справжнім культурним контекстом, а створена штучно, імплантована або насаджена силою, після глибокої психологічної дестабілізації населення земної кулі. Другий крок полягає у використанні гігантського сценічного простору, використовуючи тривимірні оптичні голограми і звук, за допомогою лазерної проекції голографічних зображень в різних місцях землі. Кожен отримає картинку, яка відповідатиме домінуючим віруванням в цій країні. Новий голос бога, що говорить на усіх мовах, кожен виразно чутиме.

В ході шоу в атмосфері гігантські голограми в небі будуть використані для симуляції настання кінця світу. Люди стануть свідками сцен пророцтва і подій, які кожен вірянин може легко пізнати. Ці зображення проектуватимуться зі супутників в декількох сотнях кілометрах над землею. Ми все частіше бачимо випробування, але нам говорять, що це НЛО або літаючі блюдця (піраміди). Мета цих театралізованих вистав, щоб представити людству нового Христа, нового Месію в єдиній особі для затвердження єдиної світової релігії. Це представлення сприйматиметься справжнім, занурюючи кожного в обман. Проект Blue Beam несе в собі витончений прийом, який розрахований на те, щоб навантажити значну кількість людей в стан екстатичного захвату. Проект Blue Beam, зокрема «пришестя» Месії, претендує на здійснення усіх древніх пророцтв, на те, щоб стати найголовнішою подією в історії людства за останніх 2000 років. І усе це розгортатиметься на тлі небесного кінескопа, що одночасно транслює послання любові на усіх земних мовах. Це стратегія зваблювання у всесвітніх масштабах, інсценована режисерами Нового світового ладу. Комп’ютери для управління, а також усе необхідне програмне забезпечення (вже готові нині), запустять приголомшливе небесне видовище. Голографічне зображення базується на сигналах, налаштованих на те, щоб створювати зорові зображення супроводжувані, невидимими низькочастотними і високочастотними сигналами.

Зокрема шоу полягатиме в проектуванні голографічних зображень в різних частинах світу, кожне з яких повинне відноситися до їх основної релігії. Коли зображення Христа, Будди, Мохаммеда, Крішни зіллються в одну фігуру і нам буде роз’яснено таємниці релігійних од­кровень і відкриті нові істини. Насправді ця унікальна божественність — буде людиною, а не богом. Тією самою людиною, яку Біблія називає Антихристом. Пояснюючи нам, що численні священні писання були невірно представлені, що старі релігії зіштовхували людей один з одним. Тому усі старі релігії мають бути скасовані і релігія нової ери разом з Новим Світовим Ладом, єдиною боголюдиною Антихристом з’явиться на очі приголомшених людей в небі. Ця велика містифікація призведе до соціальних, політичних, культурних і релігійних безладів. Третя фаза проекту полягає в телепатичній дії, коли високо- і низькочастотні хвилі зможуть досягти кожної людини безпосередньо усередині її свідомості. Таке випромінювання, поширюване зі супутників і наземних установок типу HAARP, може формувати те, що називається розпливчатими штучними розумовими формами. Експерименти проводилися в декількох країнах. В деяких випадках низькочастотний імпульс може продукувати слухові сигнали окремим людям.

Четвертий крок плану має на меті надприродні події, викликані електронними засобами. Ця фаза складається з трьох різних приманок. Перша полягатиме в тому, щоб переконати людство, що інопланетне вторгнення станеться в кожному великому місті світу. Метою цієї провокації буде спровокувати використання націями ядерної зброї для завдання ударів «у відповідь» по інопланетянах. Коли виявиться, що загроза була помилкова, ООН накаже усім роззброїтися. Друга — змусити християн увірувати в те, що християнська подія станеться у вигляді інопланетної благодаті. Мета цього маневру полягає в тому, щоб зблизити усіх опонентів світового ладу безпосередньо перед небесною подією. Буде імітовано «Воскресіння» і зустріч з «Богом», коли «Бог» прилетить на Землю, щоб позбавити її жителів від злого демона. Цей «Бог» повинен буде усунути усю опозицію Новому Світовому Ладу в один присід. Третя — полягатиме у форсованому використанні усіх засобів комунікації з метою психічної дестабілізації людей засобами індивідуальної і колективної галюцинації. Після ночі тисячі зірок, жителі Землі будуть готові прийняти нового месію (Антихриста), який відновить «порядок» на Землі за всяку ціну, включаючи зречення від свободи. «Вищі сили» у вигляді духів і привидів прийдуть у кожен будинок за допомогою кабелів, електронних засобів і заздалегідь встановлених чіпів. Ці «духи» повинні будуть остаточно подавити волю населення до спротиву і поставити людей на коліна, загнавши їх в хаос вбивств, суїцидів і психічних розладів. Вже зараз на каналах постійно транслюються документальні фільми про привидів і духів... Мета цієї диктатури — контроль над усіма людьми, і ресурсами землі.

Багато людей запитають, коли це станеться? Строки ми можемо тільки припускати. Проте непрямі ознаки сьогодні на очах у усіх. Це усе більш суворий адміністративний, фіскальний, соціальний, медичний, психіатричний і поліцейський контроль за людьми під маскою необхідності наведення порядку. Серйозно розробляються методи контролю за інтернетом, а інформаційні технології і банківська сфера давно під повним контролем спецслужб різних країн світу, які активно співробітничають. Глобальні правителі стверджують, що зрештою на Землі наступить «рай», коли кожен матиме заздалегідь зумовлену функцію, подобається це кому або ні. Проект Blue Beam буде запущений для створення події, яка повинна буде об’єднати світ. Зрозуміло ми не можемо точно і в деталях передбачити, як це виглядатиме, але судячи по непрямих ознаках, виходячи з рівня накачування декількох тим, можна припустити, що в спектаклі будуть задіяні наступні дійові особи, актори і персонажі: планета Нібіру, вибух наднової зірки, «нашестя інопланетян», явління «Христа» або «Будди».

Акомпанементом до небесного шоу повинні послужити реальні і викликані втручанням людини природні і техногенні катастрофи. Наприклад, жителям Землі покажуть наближення Нібіру, яке супроводжуватиметься катастрофічними землетрусами в сейсмонебезпечних районах, після чого жителі Землі з жахом дізнаються про те, що до нашої планети нестримно наближаються кораблі космічних загарбників, які навіть завдадуть декілька спустошливих ударів по найбільших містах планети. Зрозуміло, цих ударів буде завдано ядерною зброєю земного походження. Світ буде занурений в паніку і хаос. Вийдуть з ладу основні засоби зв’язку, почнуться епідемії, бандитизм і мародерство. У цей момент почнеться завершальний акт небесного шоу — буде явлений рятівник, що утілює в одній особі Христа, Будду, Магомета, який, за допомогою технології HAARP звернеться до кожного народу на його мові і знайде слова зрозумілі представникові кожної релігії. Це буде настільки приголомшливий спектакль, сценою якого будуть небеса, а декораціями — світ, що переважна більшість землян в екстазі приймуть месію і його релігію і добровільно дадуть одягнути на себе електронний нашийник раба глобальної теократичної імперії. Цілком імовірно, що цей спектакль буде розіграний після наближення до грудня 2012.

«Для повної перемоги масонства, — писав 1879 року А. Пайк, — знадобляться три світові війни; у третій з них буде знищений мусульманський світ, після чого ми спровокуємо гігантське соціальне потрясіння, жахи якого покажуть усім згубність безвір’я. Революційна мен­шість буде знищена, а більшість, що розчарувалася в християнстві. отримає від нас істинне світло вчення Люцифера».

Росія світовим соціалістам не перешкода, вона готова вписатися в новий світовий лад з готовою жорсткою вертикаллю, суворим контролем за фінансовими ресурсами, повним контролем за природними ресурсами, з готовими схемами виведення грошей через британські офшори по всьому світу. Через них же гроші і поступають в Росію, в основному для скупки активів або для гри на валютному ринку. Отже, жорсткіші попередники Владимира Путіна на посту генерального директора КДБ дуже добре впоралися із завданням виведення homo sovieticus — людини з безроздільною вірою у вищий розум Кремля і його людське втілення, яке їм щодня показують в новинах перед сном.

Фінансова система Європи повністю зависила від зовнішніх спонсорів і будувалася по монетаристскому соціалістичному принципу, тобто через Центральний банк. Тільки цього разу головний офіс ЦБ знаходився вже поза межами Європи. Тепер ніхто не міг перешкодити банкірам Англії і ФРС диктувати свою волю старій Європі. При повному контролі за системою фінансів (примушують «викупляти» цілі країни, такі, як Ірландія, Греція, Іспанія) існує ще контроль за політичною діяльністю через двопалатні парламенти і всеосяжну систему партій. В процесі «викупу» ключову роль грають банки Англії і ФРС. Наприклад, Америка виплатить 20% від вартості «порятунку» соціалістичних економік європейських країн.

На додаток картини давайте подивимося, які гасла висувають трудящі Європи на своїх численних демонстраціях. Виключно соціальні: про підвищення зарплати, пониження пенсійного віку, проти відміни пільг і посібників. Знайома картина, чи не так? Тільки живуть краще. А тепер подивимося, які гасла висувають американці, коли виходять на марші протесту. Виключно політичні: за маленький уряд, низькі податки, проти соціалістичної (за європейським зразком) реформи медичного страхування, в захист своїх прав на зброю, в захист Конституції США, за заборону Федеральної Резервної Системи, потив того, щоб уряд регулював кожен крок громадянина! Європейці і росіяни виходять на вулиці, щоб виразити обурення маленькими зарплатами. Американці виходять на марші проти Уряду. Звичайно, не можна сказати, що усі американці такі свідомі. Але, загалом, це не просто різні стилі життя — це різні світогляди. У американця воно більш математичне, якщо так можна виразитися. У середньому класі США жива генетична пам’ять про завойовані для себе свободи. Вони знають і шанують свою Конституцію, вистраждану і кров’ю обмиту. Американський протест на голову вище по розумом європейського «тваринного» протесту.

Середній американець розуміє, що якщо уряд знову буде маленьким, стримає свої бажання контролювати усі сфери життя суспільства, припинить займатися роздачею грошей наближеним до тіла і зупинить програми викупу підприємств, що незмінно призведе до підвищення податків, то середній і дрібний бізнес зітхне вільніше, почне швидше розвиватися і створить нові робочі місця. Така логіка забивається в голови американців через численні консервативні теле- і радіопередачі. Але ні в якій країні світу ви не знайдете потужнішої пропаганди правильного образу мислення. Не просити подачки, а вимагати від уряду дотримувати Конституцію, яка дала американцям право його повалити. Ось це підхід! Саме середній клас США сьогодні стоїть кісткою в горлі у тих, хто кричить за всесвітній соціалістичний порядок. Тільки знищивши американський середній клас, на що спрямовані усі зусилля Обами, соціалізм зможе перемогти на планеті. Тому і підбурюють численні загальнолюдські організації до ненависті проти США. І абсолютно не випадково ми усі бачимо, як в російській пресі з’являються численні статті, що передрікають кінець «американської імпе­рії», розпалюють ненависть до Америки в стилі пропаганди холодної війни. Задіяні учені зі світовими іменами. У них логіка і знання елементарних основ капіталістичної економіки від­сутні вже в декількох поколіннях

Китай — ще один світовий лідер, який повністю готовий до нового світового соціалістичного ладу. Відлагоджена вертикаль влади, механізми придушення опору мас і пропаганда — вигострені інструменти китайської політики. І не треба думати, що заграючи з Китаєм, Путін веде якусь свою гру. Ось що говорить Сорос про Китай як про майбутній центр нового світового ладу: «Китай, як лідер нового світового ладу, витіснить США; Америці не варто чинити опір своєму занепаду у міру послаблення долара, падіння рівня життя і введення нової світової валюти».

Тут ми знову бачимо повний збіг інтересів російських лівих і їх невидимого гуру — Джорджа Сороса. Якщо головний соціаліст планети говорить, що він готує Китай як лідера Нового Світового ладу, значить, лівакам, що сидять в Думі, мало що світить. Не бачить Сорос в Росії конкурента Китаю. Для того, щоб стати конкурентом Китаю, лівим РФ треба буде дуже постаратися і ввести таку ж диктатуру. Реанімувати сталінські методи, але у них все одно нічого не вийде. Китай на обмеженій території може кинути на комуністичні будівництва століття півмільярда молодих і енергійних своїх співгромадян. А що кине Росія для побудови нового світлого майбутнього? Програма скорочення населення теж є. Реанімація Гулага — не така вже утопічна ідея. А орієнтація нафтових потоків на Китай, здійснювана урядом Путіна, в цьому світлі вже не здається ініціативою прем’єра Путіна, але є усього лише виконання рішень вищого європейського начальства.

Пан Сорос має в Росії цілий табір своїх «лібералів», які пропагують скорочення населення і відміну національностей, збереження єдності території Росії, ювенальну юстицію і інші лівацькі капості.

Чи може Європа за­пропо­нувати що-небудь зрозуміле російським правим? Чи є у європейців хоч яка-небудь програма економічних і особистих свобод, подібна до американських консерваторів? Не видно на горизонті. Що можуть запропонувати європейські праві, окрім антимусульманської хвилі? У цьому плані вони не сильно відрізняються від російських націоналістів, що спрямовують свій гнів на мігрантів. Чи випадково це? Думаю, що ні. Враження таке, що російських націоналістів спеціально відтягають від обговорення найважливіших питань устрою держави, економіки, народовладдя. Пропаганда націоналістів спрямована на підготовку піхоти, яку можна нацьковувати на будь-яку мету: мігранти, мусульмани, Путін. Як тільки мова заходить про питання економіки, бачимо відмахування: «Навіщо нам це потрібно«?

У лібералів працюють цілі університети і інститути по всьому світу. Тому Юргенс точно знає, навіщо він працює «лібералом» сьогодні, тому що завтра він пилятиме російські надра. І найцікавіше — він знає, як він це робитиме. І запудрить вам мізки якою-небудь неокейнсіанською теорією. А ви і знати не будете, що це усього лише різновид теорії Карла Маркса, яка учить, як рулювати масами. Усе буде подано під виглядом останніх відкриттів економічної теорії з Кембріджа. Він перед вами розіграє черговий спектакль боротьби з комуністами і нацистами, хоча сам плоть від плоті соціаліст з елементами демократії. А узяти так званий патріотичний табір. Вони готові стати біля керма країни вже сьогодні. Я упевнений, що вже і долі від продажу ресурсів поділили між своїми. А куди стануть націоналісти? Де національні праві економісти? Де прибічники австрійської капіталістичної школи економіки? Тому хотілося б, щоб російські націонал-демократи почали готуватися грунтовно до того, щоб уміти управляти країною. І щоб вони ніколи більше не велися на дешеві розводи лівих, зображуючих видимість боротьби на сцені лялькового театру. Наш вектор — народовладдя, приватна влас­ність, маленькі податки, відсутність монополій, маленький і повністю під­звітний уряд, вектор духу американської революції і вільної творчої особи.

Владислав Почепинський, anvictory.org
Переклав і підготував до друку Андрій ГУСЄВ

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com