Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Земля як зброя

Номінальне зростання зарплат і пенсій (до 10%) у декілька разів відстає від зростання цін на реальний споживчий кошик українців.

Значне реальне безробіття (до 15%), у поєднанні з масованим виїздом працездатного населення за кордон (близько 6 мільйонів чоловік), постійно знижує прибутки державного бюджету і підвищує його витрати на утримання того непрацездатного населення — дітей, хворих, інвалідів, пенсіонерів.

У результаті — українська бюджетна система давно не живе без постійного зовнішнього і внутрішнього боргового підкочування, яке вже досягло критичного рівня (майже 2-річні бюджети).

Хороші політичні гасла-обіцянки про «кроки назустріч людям», «прориви», «поліпшення життя» не виконані жодним з таборів українського політичного трикутника НУ — БЮТ — ПР. Навпаки, спекулюючи чудовими гаслами, українські політики реалізовували їх тільки по відношенню до себе.

Як наслідок, діючий український політичний «бомонд» вже вичерпав довіру до себе. Причому, довіра до діючих українських політиків.

Не допомагають навіть ні військово-політична «здача» портів, ні аверс Одеса-Броди, ні «епохальний» проект Евро- 2012, ні фінансово-політичні прогин під МВФ або РФ.

В українського народу в таких умовах є тільки один шанс на виживання — вирватися з бермудського трикутника НУ — БЮТ — ПР і їх політичних і фінансових сателітів. Наступною в Україні буде не політична, а економічна революція — «революція порожніх гаманців».

В ролі людей з порожніми гаманцями сьогодні виступатимуть не лише пенсіонери, малозабезпечені сім’ї, студенти і тимчасово безробітні — але і раніше благополучні працюючі робітники, майстри, інженери, фахівці, учені, учителі, лікарі, менеджери і чиновники середньої ланки, навіть під­приємці.

Тобто усі, окрім «особливо наближених» до влади, виявилися в Україні в стані економічного ступора. Економічної безвиході.

В українського народу є не лише право на бідність (47% населення), але і право на протест проти такого життя на найбагатших ресурсах Європи. Сторонами революційного протесту, очевидно, будуть люди з порожніми гаманцями проти товстосумів-олігархів.

Що я пропоную? Зброєю революційного протесту буде те, що залишилося в українців — порожній гаманець і земля.

Візьми свій порожній гаманець, насип в нього   найродючіший чорнозем — і «подаруй» його партійним офісам тих, хто довів тебе до такого життя. Розрахуйся землею з Жеками, даішниками, санепідемстанцією, пожежниками, екологічними, контролюючими і підконтрольними «службами» порціями землі — залежно від суми виставлених державою рахунків. 

Скільки б так протрималася ненаситна влада і ненаситна опозиція товстосумів?

Вважаєте це українською утопією?

Немає безвиході без виходу...

Матеріал з Daily.UA

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com