Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Вчена рада в МАУП

Традиційно напередодні нового навчального року у Міжрегіональній Академії управління персоналом відбулося чергове засідання Вченої ради.

На порядок денний було висунуто три питання:

— Підсумки 2010/2011 навчального року;

— Стан готовності до нового навчального року у Президентському університеті, Всеукраїнському університеті та Міжнародному відкритому університеті;

— Нагородження співробітників Академії почесними грамотами, грамотами та подяками за успіхи і професійні досягнення у навчально-методичній роботі.

На початку засідання з підсумками за рік виступив ректор МАУП Анатолій Подоляка: «Минулий рік був не простим для Академії, але спільними зусиллями ми змогли подолати багато труднощів. Набір здійснювався відповідно до обсягу чинної ліцензії та відповідно до вимог Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України. Загалом за навчальний рік до лав наших студентів приєдналося понад 9 тисяч студентів, з них до Президентського університету прийшло 1899 абітурієнтів, серед яких 1464 вступили на заочне відділення та 435 — на денну форму навчання».

Наприкінці виступу ректор звернувся до співробітників зі словами привітання з новим навчальним роком: «Підсумовуючи нашу спільну діяльність, можна сказати, що нам є чим пишатись і є над чим працювати, є до чого прагнути і є на що сподіватися, а отже є заради чого жити і продовжувати свою справу».

Щодо готовності навчальних підрозділів Академії до нового 2011/2012 навчального року з доповідями виступили перший проректор Володимир Яровой, генеральний директор Президентського університету Микола Курко, проректор з міжнародних зв’язків — генеральний директор Міжнародного відкритого університету Ігор Піляєв.

Наприкінці урочистих зборів співробітникам Академії було вручено почесні грамоти та подяки, додавши святкового настрою у переддень нового навчального року.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com