Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

СТУДЕНТИ МАУП – ДІТЯМ-СИРОТАМ

Щороку Міжрегіональна Академія управління персоналом проводить доброчинну акцію «Студенти МАУП – Дітям-сиротам», у рамках якої збираються кошти, речі першої необхідності, одяг, іграшки для дітей з неблагополучних сімей.

І щороку нові громади студентів долучаються до цієї ініціативи. Зимового дня, у День Святого Миколая студенти МАУП з керівниками групи поїхали творити свято дітям-сиротам.

Цього року акція розширила свої масштаби, зокрема, перша делегація від Академії, у складі двох студентів Академії Хосейна Мірзаголі та Олександра Тихоненка під керівництвом директора Департаменту позанавчальної роботи Валентини Іванівни Слісаренко, обрала для привітання дитячий прийомник-розподільник у Солом’янському районі. Хосейн та Сашко влаштували для тамтешніх дітей справжнє свято, створивши теплу атмосферу веселощів під звуки гітари. Діти намалювали серця, в яких висловили любов та вдячність студентам Академії.

Друга делегація, у складі активного студентства МАУП під керівництвом головного фахівця з виховної роботи Тетяни Василівни Колеснікової, була скерована до Дитячого притулку № 1 Деснянського району Києва. У затишній актовій залі притулку лунали теплі слова, дитячий сміх, новорічні конкурси та ігри. У повітрі відчувався аромат мандаринів, цукерок, атмосфера передноворічного свята дарувала дітям відчуття доброти та любові. Гостинні господарі вечора, дякуючи за добрі слова, подарунки та теплоту в очах студентів, підготували для гостей зимову казку. Зустріч пройшла весело і творчо: діти і студенти продемонстрували один одному мистецькі досягнення: танці, співи, декламації, артистичні постановки. Завідувач Дитячого притулку  № 1 в Деснянському районі Ірина Геннадіївна Дуванцька висловила слова вдячності керівництву та студентам Міжрегіональної Академії управління персоналом за чудові подарунки та нагоду поспілкуватися дітям з притулку зі студентами Академії, які своїм прикладом надихають молоде покоління до навчання, спілкування, особистісного і творчого розвитку: «Для дітей дуже важливо живе спілкування. Коли вони потрапляють до притулку, ми запитуємо у них, що вони робили разом з батьками останнім часом. У відповідь ми чуємо лише мовчання. Саме від цього виникає прірва між батьками та дітьми. А коли ми спілкуємося з дітьми, займаємося спільними справами, творчістю, ми бачимо очі, які горять та відкриту душу назустріч добру. Таким чином, набагато швидше проходить реабілітаційний процес, діти поновлюють свою психіку. Візити друзів, особливо таких молодих, як студенти Академії, дають усвідомлення того, що вони можуть бути такими ж гарними та впевненими у собі та своїх діях».

Пані Ірина підкреслила головний девіз доброчинних делегацій Академії:«Важливіше поспілкуватися з дитиною, аніж щось принести та подарувати».

День Святого Миколая – це чудова традиція дарувати подарунки.  І дуже добре, коли подарунок можна не тільки потримати в руках, а й відчути серцем.  Академії вдалося створити атмосферу любові та справжнє свято дітям, які потребують цього найбільше. Нехай кожна дитина з дитячого притулку знайде у наступному році своє місце у серці, сповненому любові до неї.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com