Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

«Методи» проти забудовників

Несанкціонована вирубка соснового лісу поблизу вул. Ушакова у Києві потягнула за собою не лише мирний протест. Акції небайдужих громадян, котрі 21 березня о третій годині дня зібрались висловити незадоволення діями забудовників, передувала акція прямої дії з боку радикально налаштованої молоді.

Про це у блозі на УП пише відомий громадський активіст Ігор Луценко.

Близько тридцяти молодих людей, що представилися націоналістами, о пів на третю організованою колоною підійшли до місця проведення будівельних робіт. Робітники саме почали встановлювати будівельний паркан довкола території майбутнього будівництва. Єдина одиниця встановленої на будівельному майданчику техніки, екскаватор, вирівнював ґрунт.

Буквально за 10 хвилин після появи «народних месників» екскаватор вже палав, паркан був повалений, а дехто з робітників видерся на будівельний блок-контейнеров от производителя, щоб краще бачити. Нікого не били.

Натомість, потрощивши все, що мало вигляд будівельного інструментарію, молоді люди пішли.

Разом із міліцією, що прибула о третій годині, з’явились і «цивільні» протестанти із листівками.

Причиною такої радикальності громадян, на думку Ігоря Луценка стала нахабна діяльність забудовників, котрі 20 березня без жодних дозвільних документів вирізали ділянку лісу на місці звичного відпочинку киян.

«Народ, здається, готовий до радикальних дій.», — підсумовує активіст.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com