Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Як вибрати зручне жіноче взуття

Жіноче взуття завжди було атрибутом вишуканості та елегантності, здатним припіднести володарку свою в очах оточуючих або ж призвести несприятливе враження про неї. Через те що ступні жінки і чоловіка досить істотно відрізняється за своєю будовою, тому і принцип вибору взуття різний. Вибирати взуття завжди потрібно з умінням, яке одночасно є і мистецтвом.

Також правильно підібране взуття покращить форму ніг, а помилки підкреслять їх недоліки.

Жінкам, які мають широкі ступні і короткі гомілки потрібно вибирати черевики з ремінцями, зі швами або з замками, розташованими повздовж. Такий дизайнерський прийом дозволить візуально подовжити і звузити ступні ніг.

Для того щоб отримати зворотний ефект, жінкам з високими гомілками і дуже вузькими ступнями потрібно віддати свою перевагу поперечним швам, розрізами, ремінцями та іншими елементами оздоблення. Для цього підійде взуття з світлого кольору. Також можна підсилити цей візуальний обман, якщо панчохи і взуття будуть контрастувати між собою. І чим більше буде різниця між ними, тим коротше будуть здаватися ноги.

А короткі чоботи саркастично будуть підкреслювати тонкі ноги, і перетворюють їх просто в "сірники", так само як і каблук «шпилька».

Потрібно обережно ставитися до шпильок пишним жінкам з об'ємною формою ніг. Краще взагалі від них відмовитися, якщо є прикраса з переплетених ремінців.

Також жіноче взуття, незалежучи від модних тенденцій, крім каблука, повинне відрізнятись ще і витонченістю. Тому платформа виглядатиме красиво, якщо не перевищуватиме двох сантиметрів. А якщо колодка робить вузької всю ступню, то тупий носок не зіпсує форму ніг.

Жінки, які полюбляють класичні стійкі каблуки повинні не забувати про те, що розширена геометрія внизу буде створювати враження гусячої ходи. Вузький ніс можна носити тільки тоді, коли модель зроблена професійно і гарантує безпеку деформації стопи.

Найсексуальнішими вважаються високі чоботи. Але їх поєднання з об'ємною платформою потребує обережності, так дуже легко випасти з формату обраного стилю і стати досить схожою на жінку легкої поведінки.
Такі моделі взуття широко розповсюджені в Азії, з її маленьким ростом і досить вільними вдачами в зонах туристичних.

Ортопеди забороняють таке взуття, тому що ступні в ній позбавлені можливості правильно функціонувати під час ходіння, а зв'язки і сухожилля стают слабшими!

Найбільш рекомендована висота каблука для жінок становить від 35 мм до 40 мм.

Звичайно вимоги до підошви залежать від призначення взуття, сезону та умов використання. У приміщенні рекомендуют підошву з натуральної шкіри. А для тривалої і систематичної ходьби підійде товстий поліуретан – це досить зносостійкий, надійний матеріал, з добрими ресорними властивостями.

Для тривалого переміщення на холоді при підвищеній вологості підійде взуття з термоеластопласту або пластику на суцільній підошві.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com