Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ДЕРЖДЕП США ВВАЖАЄ

Лідери української опозиції, що знаходяться нині в ув’язненні, повинні брати участь в парламентських виборах, запланованих на осінь цього року, вважають в Державному департаменті США.

«Коли ми говоримо про виборче політичне переслідування, то ми маємо на увазі те, що це переслідування відбувається не внаслідок нібито злочинів, про які йдеться, а через те, що ці люди усунені з політичної сцени. Таким чином, для того, щоб виправити ситуацію, ці люди мають не лише бути відпущеними на свободу, але і мати можливість брати участь в політичному житті країни», — сказав заступник держсекретаря США Томас Мелія на зустрічі з представниками української громадськості і ЗМІ в Києві.

Він додав, що парламентські вибори — це складний і багатогранний процес, який не обмежується одним днем голосування.

“Я знаю, що багато українських активістів спостерігатимуть за виборами до дня голосування, в день голосування і після нього. Їхні оцінки по ходу процесу будуть дуже важливими для нашої загальної оцінки», — підкреслив Т. Мелія.

Інтерфакс-Україна

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com