Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Конкурс пісні

У МАУП пройшов 10-й Всеукраїнський конкурс студентської авторської пісні „Студентська осінь – 2012”.

Ось вона, довгоочікувана осіння мить, бездонна синява небесна, і сонце ще тепло нам шле згори. У цю чарівну пору, вже десятий рік поспіль, у МАУП пройшов Всеукраїнський конкурс студентської авторської пісні „Студентська осінь – 2012”.

До складу почесного журі увійшли: Анна Кольберт– директор продюсерського центру “ARTmusicUA”, засновник, директор творчого центру“Gloria”; Ірина Прокопенко– Провідний викладач хору та вокалу музичної школи №13 ім. М.І. Глинки; Людмила Біжик– Проректор з виховної роботи та довузівської подготовки МАУП; Стелла Гусейнова– володарка титулу «Золотий голос Академії; Оксана Гончарова– «Віце-міс МАУП – 2006», володарка титулу «Золотий голос Академії.

Традиції доводять: наші студенти талановиті в усьому! У цьогорічному конкурсі взяли участь студенти ЕПТ при МАУП, Деснянського ЕПТ при МАУП, Інституту соціальних наук і самоврядування, Інституту міжнародних відносин та лінгвістики, Інституту міжнародної економіки, фінансів та інформаційних технологій. Завітали до Києва і представники Чернігівського інституту МАУП. Приємною несподіванкою став виступ Кирила Каплуновського, студента Київського Вищого музичного училища ім. Глієра.

Першою скрипкою виступив Олексій Нікітенко з Чернігівського інституту МАУП. Далі виступили студенти ЕПТ при МАУП Світлана Вєтрова та Нікіта Усенко із піснею „Кохання”, яка принесла Нікіті друге місце в номінації „Авторська пісня”.

Зірвав шквал бурхливих оплесків наш гість із музичного училища. Своїм чуттєвим, емоційним та професійним виконанням пісень „Ти моя” та „Помолимся за родителей” Кирило Каплуновський не залишив байдужим жодне серце у залі.

Лунали і пісні у виконанні наших іноземних студентів – Алілі Парвіна та Хоссейна Мірзаголі. Радували глядачів та суддів своїм співом і гурти, зокрема тріо „Фарс-мажор” із композицією „Я люблю Питер” та гурт у складі Юлії Питручак, Яни Пилипчук і Олександра Тихоненка із ліричною піснею „Квітка-душа”.

Місця між учасниками судді вирішили розподілити наступним чином:

„Тріо”: ІІ місце в номінації отримали Юлія Питручак, Яна Пилипчук і Олександр Тихоненко, ЕПТ при МАУП;

„Дует”: І місце – Кирило Каплуновський та Анастасія Кравченко; ІІІ місце в номінації отримали Дана Куроченко та Яна Івашко, ЕПТ при МАУП.

„Кращий текст”: І місце – Олександр Могоровський, м. Чернігів. ІІ місце – Нікіта Усенко, ЕПТ при МАУП; І місце в номінації „Авторська пісня” отримав студент ІСН та самоврядування МАУП Хоссейн Мірзаголі.

„Естрадна пісня”:  І місце – Яна Пилипчук, ЕПТ при МАУП;  ІІ місце – Олексій Нікітенко, Чернігівський інститут МАУП; ІІІ місце – Тетяна Шевченко, Деснянський ЕПТ при МАУП.

 „Вокал”: Гран-прі – Кирило Каплуновський, Київське Вище музичне училище ім.. Глієра; І місце – Анастасія Кравченко, ІМЕФІТ МАУП; ІІ місце – Олександр Тихоненко, ЕПТ при МАУП; ІІІ місце – Алілі Парвін, ІМВЛ МАУП.

Вітаємо переможців, щиро дякуємо всім за участь та бажаємо не зупинятися на досягнутому! 

Юлія Цесаренко

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com