Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Термальний курорт біля Мюнхену

12 лютого 1983 біля міста Ердінг нафтова компанія Texaco пробурила свердловину глибиною 2350 метрів. Замість нафти вони наткнулися на цілющі термальні води. Досить швидко був відкритий міні - термальний комплекс , а в 1998-1999 роках був побудований великий термальний центр Терме Ердінг . У Thermen Erding виділяють кілька основних тематичних Зонн : водний парк з атракціонами Galaxy , зона відпочинку VitalOase , СПА -центри Royal Day SPA , сауни і термальні басейни Thermen Paradies .

Критий аквапарк "Галактика" було відкрито 2007 році і він став одним з найбільших критих аквапарків Європи. У ньому 20 водних гірок, одна з яких є найдовшою "трубою" в Європі довжиною 360 метрів. Комплекс саун "Saunaparadies" площею 12900 квадратних метрів є найбільшим у світі. З моменту відкриття у терми було інвестовано більш ніж 100 млн. євро. Всі частини термального комплексу розташовані під декількома куполами, які розкриваються в гарну погоду.

Одного дня буде замало і щоб не повертатися до Мюнхену, відпочиваючі і туристи зможуть розміститься в готелі на батьківщині пива Ердінгер, адже пиво це ще одна візитна картка міста Ердінг .

Будівництво пивоварні в місті було покладено в 1886 році. Пивоварня Erdinger Weissbräu стала першим виробництвом пшеничного пива, тому пиво Erdinger стрімко поширилося за межі Баварії. І донині поціновувачі по всьому світу визнають виняткову особливість цього пива. Пивоварня Ердінгер спеціалізується виключно на виробництві пшеничного пива і досягла в цьому досконалості. Його виготовлення здійснюється відповідно до традиційним рецептом і, звичайно, у суворій відповідності з «Баварським законом чистоти пива». Erdinger Weissbier вариться з використанням місцевих сортів пшениці і ячменю, а так само води з підземного озера , вік якого імовірно 2 мільйони років . Пиво дозріває в пляшках , після додавання очищених дріжджів, протягом місяця.

У процесі виробництва цього пива використовується метод верхньої ферментації, при якому дозрівання пива і збагачення його вуглекислотою відбувається безпосередньо у пляшці. Erdinger Weissbrau - єдина пивоварня в світі, де цей скрупульозний процес застосовується в таких масштабах. Любителі цього пива часто називають його баварським шампанським. Фінальна стадія дозрівання напою відбувається на комп'ютеризованому складі, що належить компанії , де пиво витримується в залежності від сорту певний час , отримуючи остаточний смак і аромат.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com