Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ПРОРОЦТВО БЕНДЖАМІНА ФРАНКЛІНА

З виступу на Конституційних зборах в 1787 році у Філадельфії: «В якій би країні не поселилися євреї, вони одразу ж понижують в ній мораль, знецінюють її комерційну гідність. Вони не асимілюються, а залишаються окремим народом, насміхаються і намагаються підмінювати християнську релігію, на моралі якої ця нація була створена. Вони будують в державі свою державу, а коли у своїх намаганнях зустрічають опір, то цю країну фінансово душать на смерть, як це було з Іспанією та Португалією.  

Більше як 1700 років євреї оплакують свою долю, завдяки якій вони були вигнані з Палестини (як вони вважають, своєї 6атьківщини). Але, джентльмени, якби світ тепер їм дав її, вони б одразу знайшли причини, щоб туди не повертатися. Чому? Та тому, що це вампіри, а вампіри не живуть на вампірах. Вони не можуть жити самі між собою, євреї тримаються на християнах або на інших народах.

Якщо їх залишити в Сполучених Штатах, то за своєю Конституцією вони протягом 200 років будуть тут панувати, піддадуть небезпеці нашу свободу, поглинуть країну і змінять форму уряду, за яку ми, американці, проливали свою кров і віддавали життя.

Якщо ви їх не виженете, то наші нащадки будуть працювати на полях, щоб забезпечити цю націю, в той час коли євреї, потираючи від задоволення руки, підраховуватимуть свої прибутки. Я попереджаю вас, джентльмени, якщо цього не станеться, то ваші діти проклянуть вас у ваших могилах.

Євреї, джентльмени, є азіати. І де б не народилися ці азіати, вони ніколи не стануть іншими. Їхні ідеї не пристосовані до американських і ніколи не будуть пристосовані, хоч би вони жили між нами десять генерацій. Леопард не може змінити своєї плямистої шкіри. Євреї завжди будуть загрозою для нашої держави, якщо ми їм дозволимо беззастережно сюди приїжджати. Вони мусять бути вилучені Конституцією».

Ця вищенаведена заява творця Конституції, Бенджаміна Франкліна, була вміщена в книзі Шарля Стівенсона  «Доля Нації» (74 – 75 с.). Багато незалежних видавців передруковували це твердження, а євреї постійно скаржилися на це, називаючи заяву фальшивкою.

Ця заява зберігалася у Філадельфії, в музеї ім. Франкліна, але згодом хтось її звідти викрав. Після того журнал «Хрест і Прапор» нотаріально оформив свідчення людей, які бачили й читали цю заяву в музеї до того, як вона була викрадена. На підставі цих свідчень у вересні 1949 року в журналі «Хрест і Прапор» було надруковано статтю Г. Сміта під назвою «Бенджамін Франклін і євреї».

За матеріалами сайту
observer.sd.org.ua

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com