Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ВОНИ НЕНАЧЕ ПОДУРІЛИ, або Ґвалт у «королівстві жидівськім»

Таке трапляється, коли когось зачеплять, як кажуть, за живе. Давно відомо, що у євреїв «найболючіша точка» — гроші. Так-от, МАУП відсудила у Видавничого дому «CN-Cтoличные новости» Рабиновича-Кацмана за брехню та наклепи певну суму. Не маленьку, але не таку вже й велику, аби, як-то кажуть, пустити по світу вочевидь не бідних євреїв з їхніми комерційними структурами. Це вже видається справою принципу — забрати у «богообраних» гроші. Нехай навіть цілком законно, згідно з рішенням суду. Все одно, як так можна — ґвалт у королівстві данському (тобто жидівському). Бо, як кажуть росіяни, «легка беда начало».

Це так один, другий раз допусти, а потім дійде до того, що почнуть повертати назад гроші, яких вивезено з України тільки за роки Незалежності мільярди — від Звягільського та Юфи до недавньою «Еліта-центр». Не кажучи вже про такі «дрібниці», як фінансова відповідальність за всілякі вигадки й побрехеньки на адресу МАУП, за які й «попалися» «CN-Столичные новости».

Після тривалих перипетій та колізій  навколо виконавчої служби Печерського райсуду Києва нарешті вдалося заарештувати банківські рахунки згаданого Видавничого дому. Тим не менше, впираються до останнього — використовують всілякі методи, чіпляються за що завгодно, наче за рятівну соломинку. От було вия вилося, що на рахунку в «CN-Столичные новости» немає грошей. Водночас Видавничий дім функціонує, друковані ним газети виходять. Потім з’ясувалося, що у Рабиновича немає (?!) жодної власності. Натомість накладено арешт на чотири квартири Кац-мана на Печерську в Києві. Від такого поворот-подій керманичі «CN-Сто

личные новости» почали шаленіти. Вони навіть заявили про перереєстрацію з метою, певно, уникнути фінансової відповідальності, потім передумали... Про глибинну причину переживань страхів Рабиновича можна судити з його висловлювань, які можуть мати особливий інтерес для психоаналітиків: «Ми спостерігаємо судово-виконавське шоу, організоване Щокіним і його МАУП», «Щокін і його оточення досить активно зуміли протистояти спробам перевірити МАУП. Вони — єдина організація, яка не пустила на свою територію представників перевіряючих органів», «Сьогодні дуже багато випускників МАУП розпочали свою практичну трудову діяльність з впровадження ідей цієї організації... дуже багато працівників сьогодні працюють в судових органах, виконавчих службах та інших юридичних структурах... Я вважаю, що це буде ще однією великою проблемою для всього українського суспільства». Доречно внести одну важливу поправочку: не українського, а жидівського.

Марко ДУКА
вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com