Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Менеджмент для викладачів

5 грудня в Міжрегіональній Академії управлін­ня персоналом завершилися курси підвищення кваліфікації професорсько-викладацького складу регіональних підрозділів Академії з напряму «Менеджмент», організовані Вищою школою управління на базі Українсько-Російського інституту менеджменту та бізнесу імені Б.Хмельницького.

Основна мета проведення курсів — надання базових знань з впровадження державних стандартів менеджменту, ознайомлення з новими програмами та державними вимогами до дипломних робіт. Особливу увагу було приділено питанням організації і проведення практичної підготовки студентів та впровадженню інтерактивних методів навчання як основної роботи з підготовки висококваліфікованих фахівців європейського рівня.

Серед слухачів підготовчих курсів, що тради­ційно проводяться Академією, були викладачі інститутів МАУП з Дніпродзержинська, Запоріжжя, Кривого Рогу, Одеси, Луцька, Львова, Нікополя та Чернігова.

Керівники курсів, за­відувач кафедри менеджменту, доктор біологічних наук, професор Олена Баєва та заступник завідувача кафедри менеджменту, кандидат економічних наук Надія Новальська, провели для слухачів ряд цікавих та пізнавальних наукових семінарів з основ менеджменту та практичної підготовки менеджерів, жваво обмінюючись думками, враженнями та досвідом новаторських методів викладання та практичної діяльності.

По завершені курсів, від імені президії Академії усіх слухачів привітали проректор з регіональної роботи Людмила Гурч та проректор з науково-дослідної роботи Віталій Гайченко і урочисто вручили свідоцтва підвищення кваліфікації державного зразка: Юрію Вороніну, Ірині Терещенко, Зої Ганжі, Володимиру Єжову, Вікторії Комаровій, Ользі Цапіній, Нелі Кінах, Василю Баг­рійчуку та Валентині Онопрієнко.

Сергій Герук
вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com