Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Чужинській секті — не місце в Україні

Звернення Української Консервативної партії до Українського народу

Шановні брати і сестри!

Уже п’ятнадцять років на теренах України здійснюються так звані демократичні реформи. «Реформи» фінансуються юдо-нацистською сектою Хабад і здійснюються в три етапи. Перший етап — «реформування» промисловості і сільського господарства, другий — «реформування» житлово-комунальної сфери і третій — земельна «реформа».

Ідеологія реформ полягає в тому, що в економічних відносинах представники секти Хабад шкодять державі доти, поки державні під­приєм­ства стають нерентабельними, денаціоналізуються й переходять під їхній фінансовий контроль.

Завершується перший етап реформ, результатом якого стало знищення промисловості і сільського господарства, поява мільйонів безро­бітних, тисяч безпритульних дітей, катастрофічне вимирання населення.

Технологія «демократичних» реформ у промисловості полягає в приватизації підприємств у великих містах переважно представниками секти Хабад, яка фінансує більшість приватизаційних схем.

Сценарій такої приватизації в усіх випадках однаковий. Підприємство доводиться до банкрутства за допомогою примітивної схеми: кошти підприємств йдуть до спе­ціально створених фірм-посередників. Підприємство, що залишається без оборотних коштів, опиняється в тяжкому становищі, його заборгованість штучно «накручується». Далі підприємство розоряється й оголошується банкрутом. Але при цьому один–два основні виробничі цехи — найбільш ласі шматки — йдуть за борги кредитору, який знищив підприємство. Решта майна відправляється на металобрухт. Як наслідок — збитки для держави й безробіття.

«Успіхи» першого етапу «демократичних» реформ породили впевненість хабадських юдо-нацистів у безкарності, тому, привівши своїх ставлеників до влади в багатьох містах України, вони приступили до другого етапу — реформування житлово-комунальної сфери, який можна назвати «хабадською пасткою».

Технологія «хабадської пастки» така. Хабадські ставленики підвищують комунальні платежі, як це відбувається в Києві: «Столична влада вирішила підняти тарифи на комунальні послуги в Києві з 1 грудня 2006 року в середньому в 3,5 раза. Відповідне розпорядження у присутності преси підписав міський голова Леонід Черновецький», повідомляє Укрінформ. Водночас «опозиція», яку також фінансує Хабад, волає про зниження тарифів. Фоном спектаклю слугують розмови про субсидії, про перекладання тягаря основних платежів на багатих, бійки в міськраді тощо.

Можливі два варіанти розвитку подій. Перший — збільшення тарифів у 3,5–4 рази, другий — у 1,5–2 рази. Суть «хабадської пастки» полягає в тому, що в обох випадках програє український народ. Чому?

За першим варіантом розвитку подій збільшення тарифів у 3,5–4 рази призведе до того, що більшість жителів Києва та інших міст не зможуть сплачувати комунальних платежів. Тоді рішенням міськради чи наказом міського голови створюється спеціальна комісія, яка визначатиме платоспроможність тієї чи іншої сім’ї. Якщо комісія визначає, що сім’я не здатна платити комунальні платежі, її примусово виселяють до гуртожитку, де плата за житло значно менша. Приклади Польщі і країн Балтії — яскраве свідчення недалекого майбутнього України. Місця у виселених квартирах надаються переважно переселенцям з Ізраїлю, де йде війна.

За другим варіантом — збільшення тарифів «тіль­ки» в 1,5–2 рази призведе до заяви міського голови, що підприємства комунального господарства є збитковими. Як утримувати ці підприємства? Брати кредити в банках, наприклад, під 18 відсотків річних (пільговий кредит).

Своєю постановою (чи рішенням міськради) місь­кий голова цілком прозоро і відкрито пропонує підприємствам, що обслуговують комунальну сферу, під заставу майна брати кредити, наприклад, в АКБ «Правекс-банк». Через рік потрібно повертати кредити, але звідки візьмуться кошти для погашення кредитів, якщо комунальні платежі не покривають витрат підприємств. Технологія «накручування» штучної заборгованості добре відпрацьована на першому етапі «демократичних» реформ. Банк за борги забирає підприємства і виставляє їх на аукціон.

Хто скуповує ці підприємства? Представники вже відомої секти. Потім знову збільшуються ціни на комунальні послуги, які встановить уже приватний підприємець.

Сценарій «хабадський капкан» сьогодні відпрацьовується в Харкові хабадськими ставлениками Добкіним, Гіршфельдом, Фельдманом, Аваковим та ін. Українська Консервативна партія пропонує простий спосіб вирішення проблем комунальних підприємств і комунального господарства міст.

Усі ринки, що розташовані на території м. Києва, забрати у комунальну власність. У минулому містоутворюючим чинником були промислові підприємства, які знищили представники секти Хабад. Нині таким чинником є ринки, що розміщуються на території Києва, Харкова й інших міст. Відповідно, перевівши ринки в комунальну власність, міський голова вирішить усі проблеми комунальних підприємств. Ринки розміщені на землі українців і вона повинна служити українцям.

Але звідки у секти Хабад такі великі гроші, щоб скупити Україну?

Це гроші за кокаїн, що поставляється в Україну.

Як відомо, єдина міжнародна кредитно-фінансова система — під контролем єврейських банкірів. У середині 80-х років XX століття перед єврейськими супербанкірами, які становлять головну рушійну силу глобального впливу, виникла проблема пошуку дублера золота. Саме дублера золота, а не дублера долара, як помилково вважають економісти-міжнародники.

У цей час єврейський мафіозно-фінансовий клан Баруха в Коста-Ріці запропонував використовувати як дублер золота кокаїн («кокаїнове золото» — «К/3»). Клан Баруха розробив принцип використання К/3, активно сприяв створенню упорядкованої системи поставок «продавець-покупець», забезпечив формування міжнародного кредитно-фінансового поля, міжнародної мережі спеціалізованих банків з метою обігу К/3 і подальшої утилізації кокаїну як продукту споживання. Завдання практичної реалізації ідеї клану Баруха вирішив юдо-нацистський Хабад, який тепер має необмежені фінансові можливості і максимально законспірований характер своєї діяльності. Ця функція кокаїну відокремлює його від інших наркотиків.

Дублер золота — «кокаїнове золото» — виконує всі функції золота, маючи незаперечні переваги перед звичайним золотом. Вартість одного кілограма кокаїну при першій по­став­ці «продавець-клієнт» дорівнює у середньому вартості трьох кілограмів золота. Вартість кокаїну як «кокаїнового золота» при повторній поставці «продажу» збільшується за оптовою вартістю в середньому втричі. Під кокаїн як «кокаїнове золото» — заставне майно — бізнесмен бере кредити у спеціалізованих фінансових структурах. Впровадження таких кредитних грошей, що мають назву «троянський долар», у фінансово-кредитну систему держави має руйнівну функцію.

Поєднання «кокаїнового золота» і «троянського долара» являє собою фінансову бінарну зброю, яку застосовують юдо-нацисти Хабаду для розбалансування й знищення державності України. Схема застосування «троянського долара» надзвичайно проста. Отриманий кредит під певний обсяг (лот) «кокаїнового золота» впроваджується у валютно-фінансовий оборот об’єкта агресії відомими способами (інвестиції, кредити). При цьому свідомо закладається його «омертвіння», втрата цих коштів як, наприклад, результат штучно організованого банкрутства промислових та інших об’єктів.

Джерело фінансування, або інвестор, в остаточному підсумку не несе жодних фінансових втрат, тому що при повторному продажу свого лота «кокаїнового золота» (оскільки він тепер стає дорожчим у середньому втричі) втрати повністю компенсуються. Мало того, з’являється ще й прибуток на первісно вкладені кошти для запуску «троянського долара» в об’єкт, що підлягає руйнуванню.

Лідери Хабаду не були б неонацистами, якби не заявили чванливо про свої досягнення, як це зробив у грудні минулого року Берл Лазар. Його сенсаційна заява прозвучала в Нью-Йорку на щорічному з’їзді посланців руху Хабад. Виголошуючи промову, Берл Лазар сказав: «Чимало революцій знала Росія, але наймирніша, найтихіша і найефективніша — це революція, яку здійснили посланці ХАБАД...»

Українська Консервативна партія звинувачує секту Хабад-Любавич у розвалі промисловості, тор­гівлі наркотиками і вимагає від влади негайної депортації секти за межі України. Неодноразові звернення до влади стосовно деструктивних дій юдо-нацистської секти Хабад на Українській землі не дали результатів. Влада мовчить.

Українська Консервативна партія залишає за собою право закликати народ України до визвольної боротьби проти юдо-нацистської секти Хабад-Любавич.

Хабадським юдо-нацистам не місце на Українській землі.

Президія Національної ради
Української Консервативної партії

11 січня 2007 р.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com