Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Українська етнорелігія: у пошуках джерел

Побачив світ перший у новому році номер журналу «Персонал». Перші його сторінки присвячені візиту керівництва МАУП на чолі з головою Наглядової ради Георгієм Щокіним до Сирії.

У рубриці «Голодомор — геноцид українського народу» автор статті «Комуністичний терор 1930-х років у Радянській Україні: причини і наслідки» звертається до традиційної для «Персоналу» тематики Голодомору. Тему продовжив Володимир Кухарський у статті «Методологія злочинних голодоморів у талмудичних джерелах».

У рубриці «Економіка і політика» подано статтю ректора МАУП Миколи Головатого «Ідейні засади розбудови Української України: стан та проблеми». У ній аналізується проблема взаємовідносин народу, нації та еліти як джерело створення національної держави.

У матеріалі «Священики — мученики: репресії проти православного духовенства на Закарпатті» Юрія Данильця в рубриці «Пізнавальні бесіди» наведено багато свідчень переслідування служителів віри у 1940 — 1950 роках. Розкривається вся підлість радянського режиму стосовно священиків.

Релігійна тематика продовжується у матеріалах Галини Лозко «До питання періодизації та реконструкції української етнорелігії» у рубриці «Дискусійна трибуна» та Нелі Швець «Християнські моральні цінності управління людьми» у розділі «Менеджмент і бізнес».

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com