Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Готові стати на захист спокою

Нещодавно 52-річний Олександр Храмов та 29-річний Андрій Миргородський отримали нагороди за оперативне реагування на злочин. Обоє — члени спеціалізованого загону охоронних структур «Венбест», який, своєю чергою, є членом громадського формування з охорони гро­мадського порядку і державного кордону.

Під час нічного чергування помічники правоохоронців затримали на вулиці Бетховена, що у Святошинському районі Києва, двох зловмисників, які, погрожуючи пістолетом, відібрали в таксиста автомобільну радіостанцію, гроші й телефон. Затриманих передали міліції.

Особовий склад «Венбест» налічує понад 1 800 осіб. Сформовано понад півсотні автомобільних та мотоциклетних нарядів мобільного реагування, впроваджено в експлуатацію понад 320 пультів централізованого спостереження власного виробництва, створено широку мережу філій у регіонах. До послуг цієї охоронної структури вдаються понад 6 000 об’єктів різного ступеня складності по всій Україні. Фірма діє на ринку охоронних послуг понад 15 років. Двічі завойо­вувала звання переможця на конкурсах, а 2004 року «Венбест» посів перше місце на організованому громадсько-правовим журналом «Комітет» Всеукраїнському відкритому рейтингу професіоналізму серед недержавних охоронних структур.

Як зазначили керівники недержавної охоронної структури Володимир Дзюба та Георгій Тупчій (обидва колишні співробітники органів МВС), у «Венбесті» чимало колишніх працівників з досвідом служби в силових міністерствах і відомствах. Беручи активну участь у роботі громадського формування, персонал компанії лише за останні кілька років передав органам внутрішніх справ понад 1 000 осіб, затриманих «на гарячому».

Володимир Черкун
вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com