Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

СНІД: форма геноциду

Європейські нації, які тонуть в розпусті й наркоманії, дедалі більше відчувають на собі смертельний наступ смертоносних вірусів. За останніми дослідженнями, Україна вже серед перших країн за кількістю ВІЛ-інфікованих, чим викликає серйозну стурбованість Європейського Центру з контролю над хворобами.

Як наголошується, щорічно 32 тисячам європейців ставлять діагноз ВІЛ у таких країнах, як Португалія, Росія і Україна.

Про це нині пише іспанська газета «El Pais», яка надає інформацію Європейського Центру з контролю над хворобами про динаміку захворюваності ВІЛ\СНІД в 17 країнах Європи.

«Перша причина різкого зростання ВІЛ-інфікованих у Європі — гетеросексуальні відносини без засобів захисту», — зазначила директор Центру Жужанна Якаб. «2005 року ЕЦКХ зареєстрував 20 000 нових носіїв ВІЛ, але реальна цифра значно вища», — сказала вона.

Засоби захисту широко рекламуються у ЗМІ, вони доступні всім, однак рівень захворюваності зростає. Дуже часто саме реклама презервативів та тупа пропаганда «безпечного сексу» призводить до розбещення молоді, невпорядкованого статевого життя і, зрештою, до поширення венеричних захворювань.

Враховуючи «толерантне» ставлення до хворих, що виражається в дозволі продовжувати свій рід, тобто народжувати вже хворих дітей, вірус поширюватиметься вже природним шляхом.

Найбільше нових випадків зараження зафіксовано в Португалії (251 інфікований на мільйон жителів), на 2-му місці — Росія (247), на 3-му — Україна (243).

За даними Центру, середній вік нових ВІЛ-інфікованих — 35 років. Рекорд за віком — у Латвії (28), а найстарші — французи — 37 років. За підрахунками ЕЦКБ, 25% осіб, які не знають, що вони інфіковані, відповідальні за зараження 54% нових хворих.

За словами Жужанни Якаб, ВІЛ-інфекція стрімко поширюється серед споживачів наркотиків. Така сама ситуація і в країнах східної Європи — новому осередку епідемії століття. У СНД лідери за кількістю інфікованих — Росія, Україна та Молдавія.

Висновок один: що більшу свободу сексуальних відносин пропагують ЗМІ, що більше толерантності суспільство проявляє до наркоторгівців та прихильників легалізації наркоти, то більший ступінь захворюваності маємо.

Аналітична служба УНТП

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com