Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Мідяки для міністра

28 березня Хмельницький осередок громадянської мережі «ОПОРА» та молодіжна організація «Подільський полк Характерного козацтва» організували студентський мітинг перед Хмельницькою ОДА з приводу Наказу МОН №84 від 5.02.2007.

Студентська рада і профком Хмельницького Національного університету права студентів захищати не захотіли і на мітингу їх не було.

До мітингувальників вийшли представники облдержадміністрації, депутат міської ради та представник управління освіти та науки. Студенти передали звернення депутатам із закликом підтримати їхні вимоги і направити звернення до Міністерства освіти і науки від Хмельницької міської та обласної рад, а представникові Управління освіти і науки було передано вимоги студентства до міністерства.

Координатор громадської мережі «ОПОРА» Олександр Зорян, виступаючи на мітингу, закликав студентів порушувати й інші питання, що стосуються студентства, зокрема питання умов проживання в гуртожитках.

Cтуденти збирали копійки на пенсію міністру Ніколаєнку, портрет якого лежав на асфальті і «просив подати йому на пенсію».

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com