Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ЗАЯВА Української Консервативної партії щодо неприпустимої поведінки посла Ізраїлю в Україні

Вже стало поганою традицією, що новопризначені посли Ізраїлю в Україні починають свою місію з грубого втручання у внутрішні справи України. Не стала винятком і Зіна Калай-Клайтман, яка на першій своїй прес-конференції почала оббріхувати найповажніший із недержавних ВНЗ України — МАУП, назвавши її «одіозною організацією», а голову Наглядової ради МАУП Г.Щокіна затаврувала як «фашиствующего ректора». Вкотре представник держави, ідеологію якої визнано всім світом як расистську, дозволила собі безпідставно і бездоказово звинувачувати офіційно діючі, зареєстровані державою організації у «махрових і брудних антисемітських нападках на єврейський народ».

МАУП уже неодноразово відстоювала в судах своє чесне ім’я, за допомогою правосуддя доводила, що цілком справедливо викриває злочинну суть організованого сіоністського єврейства. У випадку з Калай-Клайтман ми маємо справу з принципом подвійних стандартів, запровадженим сіоністами в країнах західної демократії. З одного боку, титульна українська нація не може висловлюватися про збереження своєї культурної та національної ідентифікації, якій загрожує нав’язана жидівською мафією космополітична маскультура — бо це «шові-нізм»; а з іншого — хизування організованим єврейством своєю «винятковістю», безкарністю у злочинних діях не можна викривати, бо це, мовляв, «антисемітизм». Калай-Клайтман за правильними словами про боротьбу з фашизмом, расизмом намагається приховати расистську ідеологію провідників свого народу, наміри й надалі визискувати український народ, вивозити до Ізраїлю монументальні золоті менори, за рахунок напівголодного життя українських дітей, пенсіонерів, знедолених будувати синагоги, доступні тільки євреям закриті школи тощо. Йдеться про спадок ще не народжених наших нащадків, який за підтримки посольства Ізраїлю різні звягільські та ра-биновичі вивозять на свою етнічну батьківщину.

Уже з першого публічного виступу ізраїльського посла стало зрозуміло, що вона буде продовжувачем нездорових пра-гнень попередніх послів, які вбачали свою місію в допомозі своїм співвітчизникам викачувати українські багатства до землі обітованої та покривати в Ізраїлі наших-своїх злочинців. Уже перший захід, який планує З.Калай-Клайтман, дуже нагадуватиме банальну «сходку» жидівської мафії. Йдеться про діяльність українсько-ізраїльської економічної комісії, в якій сіоністську державу представлятиме міністр промисловості, а сіоністську владу України… віце-прем’єр з гуманітарних питань Д.Та­бачник. Напрошується думка: або українською економікою опікується людина, яка повинна займатися концертами та іншими «придворними» розвагами самозваних шевальє св. Станіслава, або ж посол Ізраїлю має вказівку діяти за принципом етнічного корпоративізму «свій до свого по своє». І той, і інший варіант для українських патріотів неприйнятний.

Принизлива для Української держави, яка неодноразово визнавала МАУП найкращим українським недержавним ВНЗ, тирада Калай-Клайтман залишилася без жодної реакції української дипломатії. Не отримала належної відповіді сіоністка і від української громадськості, викладачів провідних українських ВНЗ, які працювали і зараз працюють у МАУП, батьків, які віддали своїх дітей туди на навчання.

Тому Українська Консервативна партія вимагає виказати послу Калай-Клайтман ноту недовіри та оголосити її persona nоn gratа в Україні.

Президія Національної ради
Української Консервативної партії

24 травня 2007 р.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com