Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Втручання у внутрішню політику України

Уже вкотре доводиться спостерігати, як влада в Україні дає іншим державам, їхнім представникам безкарно і безвідповідально втручатися у внутрішню політику України, порушувати елементарні норми демократії та свободи слова. Яскравим свідченням цього є позбавлені сенсу і здорового глузду заяви й оцінки діяльності Міжрегіональної Академії управління персоналом новопризначеного Надзвичайного і повноважного посла Ізраїлю в Україні Зіни Калай-Клайтман.

Викликає не лише подив, а й закономірне обурення заява ізраїльської дипломатки про, нібито, негативну оцінку, дану всіма владними структурами в Україні громадсько-політичній позиції МАУП. Якщо це справді так, то, по-перше, чи несуть такі структури політичну відповідальність за свою поведінку — чому представники інших держав дозволяють собі так поводитися стосовно найбільшого українського ВНЗ, а, по-друге, чому вони не стоять по-справжньому на сторожі демократії і свободи слова. Останнє особливо викликає закономірне обурення, бо політична позиція та практична діяльність Ізраїлю за останні роки отримала негативну оцінку багатьох політиків, держав, Організації Об’єднаних Націй. Однак уряд, про­відні політики, дипломати цієї країни й надалі зводять наклепи на інші держави, їхніх діячів і організації, які дозволяють собі відкриті, об’єктивні оцінки ізраїльської політики, організованого єврейства, мета якого — втручання у внутрішнє життя інших держав і народів.

Звинувачення МАУП у антисемітизмі, ксенофобії — стара і заїжджена платівка, яку тепер прокручує нова ізраїльська дипломатка. Її заяви не повинні пройти повз увагу української влади. Їм мають дати об’єктивну і принципову оцінку.

Голова Правління Конфедерації недержавних ВНЗ,
доктор політичних наук, професор
М.Головатий

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com