Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

У Києві встановлено єврейсько-бандитський режим

31 травня ц.р. в єврейсько-расистських виданнях, які обслуговують Київську міську державну адміністрацію (КМДА), з’явилися божевільні повідомлення про те, що «лідер Християнсько-ліберальної партії, мер Києва Л.Че­рновецький звернувся до прем’єр-міністра з проханням припинити державне фінансування МАУП, оскільки вона розповсюджує антисемітську літературу, де стверджується, що Бабиного Яру та фашистського й національного переслідування євреїв в Україні не було…

Крім того, Л.Черновецький зауважив, що спеціальні кіоски, де продаються видання МАУП, встановлено незаконно, тому київська міська адміністрація має намір демонтувати їх». Такий текст з’явився на підконтрольних міськраді сайтах та в газетах, підписаний єврейськими прізвищами. Тобто євреї-журналісти цитували єврея-мера, попри те, що все написане є брехнею.

Черновецький — брехун. Доведено судом

Так, брехнею є, що МАУП фінансується з держбюджету, оскільки її засновано як вищий заклад освіти недержавної форми власності. Брехнею є твердження, що МАУП розповсюджує «антисемітську» літературу, оскільки кілька десятків судових рішень та перевірок спростовує ці жидівські обвинувачення. Брехнею є і твердження жидівсько-черновецьких видань про те, що в академічних виданнях заперечуються події в Бабиному Яру. Тобто все викладене в підконтрольних нинішній КМДА виданнях є свідомою, брудною, паскудною брехнею. Такою, що може належати лише патологічним особам. І те, що цю брехню поширюють передусім євреї, і те, що сама брехня також належить єврею, лише свідчить про певну тенденцію в цій національній меншині. І не треба потім євреям ображатися, коли люди починають узагальнювати та вважати такі риси національними. Треба, мабуть, ображатися на своїх патологічних брехунів, які паплюжать свій етнос.

Те, що Черновецький брехун, було доведено судовими рішеннями, про що неодноразово повідомлялося в різних ЗМІ. Крім цього, він сам постійно це підтверджує у своїх численних виступах (на останніх, очевидно, вчаться студенти-психіатри). Наприклад, Черновецький заявляв про те, що він «росіянин», потім — що він «стовідсотковий українець», нарешті зізнався, що є євреєм. Навіщо ж нормальній людині приховувати своє етнічне походження? Навіщо Генпрокурору Піскуну потрібно було прізвище Фурман змінювати на Святець, а потім — на Піскуна? Навіщо зраджувати своїх батьків, приписуючи їм іншу національність? Так, як відомо, роблять лише злочинці, спрямовані на постійну брехню. Батьком брехні є, за Євангелією, сам диявол (як, до речі, і батьком юдеїв), тому публічні запевнення Черновецького про те, що він християнин та ще й православний, є відвертою брехнею. Православні християни не ходять до синагог, не беруть участі в юдейських обрядах, бо за Апостольськими правилами, вони відлучаються від Церкви. Таким чином, Черновецький не може бути християнином, а отже, головою Християнсько-ліберальної партії. Він, радше, релігійний провокатор. Разом зі своїм патроном Аделаджі — ще одним «юдейським християнином», відомим своїми загрозливими провокаціями (наприклад, нацьковуванням США від імені України і Росії на Ірак), а також аморальними творами на сексуальну тематику.

Злочинець, наркоман та псих у кріслі мера?

Так, як поводяться Черновецький та Аделаджі, справжні християни не поводяться. Так поводяться лише «діти диявола» — «батька брехні», які оточують себе лише одноплемінниками. Хіба не є єврейським расизмом те, що єврей Черновецький оточує себе єврейськими заступниками на державній посаді? І хіба не очевидно, що Довгий, Басс, Голубченко, Кульчицька та інші з команди Черновецького потрапили на свої посади не завдяки професіоналізму, а радше за етнічними ознаками, що є цинічним порушенням Конституції України та Декларації прав людини ООН. І хіба не з цими особами кияни пов’язують небачене зростання корупції в Київській адміністрації та міськраді? І не треба потім євреям ображатися, що їхніх представників люди вважають головними винуватцями розкрадання Києва та України. Треба їм ображатися лише на своїх злодюг!

Черновецький — не лише брехун, а й вбивця. Як повідомлялося в багатьох ЗМІ, він на своєму авто вбив молодого українського хлопця і не був за це покараний у судовому порядку. Те ж саме стверджують і про його дружину Айвазову, під колесами авто якої також загинув український хлопець. Якась родина Франкінштейнів, а не банкірів. Хоча про Правекс-банк Чернівецького — Айвазової розповідають в інтернеті такі речі, що ними давно пора зайнятися правоохоронним органам. Хоча де ті органи, якщо закон і честь давно вже, завдяки єврейським скоробагатькам, стали предметом купівлі-продажу. Чому, наприклад, так і не розслідували гучну аферу «Еліти-центру», яку пов’язували з Правекс-банком, Черновецьким та його сином? А господар «Еліти-центру» — жидівський шахрай — відсиджується зараз в Ізраїлі, мабуть, очікуючи своїх київських партнерів. І це не жидівська мафія? До того ж Черновецький є частим гостем посольства Ізраїлю, новий посол якого З.Калай-Клайтман вже встигла зробити скандальні заяви про вигаданих «фашистів» та «антисемітів» в Україні. Треба ізраїльському послу почитати книжки єврея Е.Ходоса, де він чітко визначає єврейських фашистів та юдо-нацистів. То й не треба різним калай-клайтманам власні вади перекладати на українців!

Крім того, що Черновецький брехун, вбивця, ймовірний шахрай, він ще, кажуть, і наркоман, за що й здобув прізвисько Льоня-Космос.

Отже, може статися, що Києвом сьогодні керує злочинець, наркоман і псих! І ця, вибачте, потвора впливає на долі кількох мільйонів киян. То почепить жидівську зірку на новорічну різдвяну ялинку прямо в центрі православного Києва, то протизаконно підвищить тарифи, то знесе в бандитський спосіб український книжковий кіоск лише за те, що в ньому продаються правдиві книжки про злочини єврейсько-більшовицького режиму та міжнародної єврейської мафії. Розраховувати на те, що одіозного Черновецького зніме нинішня влада з посади, не варто, оскільки і мер, і президент відвідують одну синагогу Рабиновича — ще одного шизофренічно-кримінального єврейського діяча.

Вихід — у самоорганізації

З огляду на відверту неадекватність дій Черновецького та його одноплемінної камарильї, впровадження нинішньою міською владою бандитських методів, нарощування масштабів корупції та розкрадання суспільного майна, необхідно діяти відповідним чином, аби зберегти свою власність, здоров’я та життя. Наприклад:

— не виконувати жодних рішень міської влади за рахунок широкої громадської непокори;

— не сплачувати податків на утримання при владі патологічних брехунів, наркоманів, шахраїв, бандитів, психічно хворих;

— не перераховувати плату за комунальні платежі доти, доки існує в Києві корумпована шахрайська влада;

— не боятися, а створювати за місцем проживання громадські підрозділи самооборони (справжньої, а не луценківської), аби захистити від свавілля влади себе та свої родини.

Ні єврейсько-бандитській владі Черновецького! Ні свавіллю Черновецького в Києві! Єврейський фашизм не пройде!

ВГО Антинаклепницька ліга України
ВГПО «Український вибір”
Всеукраїнське козацьке військо
Київське бюро з прав людини
Конфедерація недержавних вищих закладів освіти України
Міжнародна Кадрова Академія
Міжрегіональна Академія управління персоналом
Об’єднання «Федерація патріотичних видань України»
Українська Консервативна партія

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com