Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Мер-єврей підтвердив, що у Києві встановлено єврейсько-бандитський режим

31 травня ц.р., як повідомлялося в газетах Федерації патріотичних видань України, відбувся розбійницький напад на книжковий кіоск мережі «Бібліон», де продавалася література МАУП та інших українських видавництв. Той кіоск стояв на транспортній зупинці в районі Бабиного Яру, пам’ять про який сьогодні намагаються монополізувати єврейські расисти. Про цей розбійницький напад МАУП подала заяви до органів прокуратури і внутрішніх справ, а також до суду (зокрема з відшкодуванням матеріальних збитків).

Але вже 8 червня ц.р. єврейський мер Черновецький знову організував напад на книжковий кіоск МАУП. Цього разу в районі цирку (колишнього Євбазу, тобто «єврейського базару»). Таке враження, що жид Черновецький разом зі своєю «межнухою» здійснює свої бандитські напади на книжкові кіоски МАУП по всіх місцях, історично пов’язаних з тими чи іншими євреями. То чому не згадати тоді одностайне рішення князів Київської Русі 1113 року (під головуванням Володимира Мономаха) про вигнання всіх жидів з київської землі, яке, до речі, ніхто досі не скасовував?

МАУП подає стосовно нового бандитського нападу судовий позов на Черновецького та підпорядковану йому міську адміністрацію, а також відповідні заяви до органів прокуратури і внутрішніх справ. МАУП буде доводити злочини Черновецького та його жидівської камарильї стільки, скільки буде потрібно. Доки він не залишиться голим і не віддасть всі свої статки, що встиг нахапати в Україні. Це, рано чи пізно, неодмінно відбудеться.

А сьогодні люди вже запитують одне одного: може, пора «потрусити» підрозділи жидівського Правекс-банку? Виявляється, мають рацію О.Солженіцин та інші дослідники «жидівського питання», які стверджують: всі так звані єврейські погроми було спровоковано саме євреями. Такими, як Черновецький.

Вл. інформ.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com