Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Наше видання отримало визнання

Напередодні у Сімферополі відбулась Х Міжнародна книжкова ярмарка «Кримська весна 2007», участь в якій взяли представники багатьох країн близького та дальнього зарубіжжя.

Міжрегіональна Академія управління персоналом отримала диплом лауреата та посіла перше місце в номінації «Світло рідної мови» за книгу «Видатні постаті України», котра нещодавно вдруге була перевидана у видавництві МАУП.

У новому біографічному довіднику висвітлюються життя і творчість понад 400 видатних осіб, які своїми науковими, політичними та громадськими здобутками піднесли престиж України, своїми діяннями в «український період» життя і діяльності сприяли науковому, соціальному та політичному розвитку нашої держави. Серед них, як відомі широкому загалу імена видатних українців, так і ті, котрих за «іронією долі» було передано забуттю або ж вписано в чужі підручники історії, і чия національна приналежність всіляко приховувалась. Тож читачі отримали чудову нагоду ще раз познайомитись з уже відомими іменами української історії.

В роботі над книгою взяли участь провідні вітчизняні науковці, зокрема, Г. Щокін, М. Головатий, В. Гайченко, Б. Олійник, М. Сенченко, Т. Чухліб, Д. Мартишин.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com