Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Перевірка триває

Прокуратурою області розглянуто Ваші звернення з приводу порушення, на Вашу думку, вимог законодавства службовими особами Запорізького інституту МАУП та з інших питань.

На виконання доручення прокуратури області прокуратурою Комунарського району м. Запоріжжя проведено додаткову дослідчу перевірку щодо неправомірних дій службових осіб ЗІ МАУП в частині можливого підроблення заяв студентів про відрахування та дострокове розірвання контракту з інститутом. За її результатами 25.09.07 в порушенні кримінальної справи відмовлено на підставі п. 2 ст.6 КПК України за відсутністю складу злочину.

Перевіркою законності вказаного рішення встановлено, що воно прийнято передчасно, у зв’язку з чим 26.09.07 прокурором Комунарського району м. Запоріжжя його скасовано, з організацією додаткової перевірки, яка на цей час триває.

Про наслідки додаткової перевірки, згідно з вимогами закону, повинна повідомити прокуратура Комунарського району м. Запоріжжя.

Заступник прокурора області старший радник юстиції
Єрьомін

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com