Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Шотландія готова забрати в України і Польщі ЄВРО-2012

Футбольна асоціація Шотландії збирається запропонувати свою кандидатуру на проведення чемпіонату Європи 2012 року. УЄФА має намір відібрати це право у України та Польщі, якщо за наступні шість місяців не побачить реальних зрушень у підготовці до чемпіонату. Виконавчий директор Футбольної асоціації Шотландії Гордон Сміт підтвердив наміри його організації запропонувати УЄФА свою кандидатуру, повідомляє football.ua. Спочатку Шотландія готувалася подавати заявку на проведення ЄВРО-2016. «Ми маємо намір разом з урядом вивчити питання вартості реконструкції наших стадіонів і загальних витрат на чемпіонат Європи» — додав Сміт.

Нагадаємо, що на минулому тижні президент УЄФА Мішель Платіні піддав критиці відповідальних за підготовку до чемпіонату Європи в цих двох країнах і закликав прискорити її. Крім шотландців, прийняти ЄВРО-2012, якщо відповідальні за його проведення в Україні не «заворушаться», у будь-який момент можуть Італія і Іспанія.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com