Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Практику пройшли на відмінно

ДЕСНЯНСЬКА РАЙОННА У МІСТІ КИЄВІ ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

Ректору Міжрегіональної Академії управління персоналом
Головатому М.Ф.

Шановний Миколо Федоровичу!

Колектив Деснянської районної у м. Києві державної адміністрації висловлює Вам щиру подяку за старання, вміння, працелюбність, вихованість, тактовність та надзвичайні здібності студентів, направлених на виробничу практику в адміністрацію. За час практики вони продемонстрували високий рівень теоретичних знань, які гідно та творчо були втілені в роботу. Студенти впевнено трималися, коли давали консультації у ЖЕКах громадянам, чим надзвичайно допомагали працівникам, адже ця галузь роботи ЖЕКів завжди має чи не найбільшу кількість відвідувачів, які звертаються за допомогою та за вирішенням певних питань. І це не стало проблемою для студентів, про що свідчить результативність проведеної роботи. До поставлених обов’язків вони ставилися сумлінно.

Варто зазначити, що така організованість та ініціативність, поєднана із глибокими знаннями студентів відкриє широкі життєві шляхи для них. Сподіваємось, що такі люди знайдуть своє місце у суспільстві, будуть корисними своїй державі і працюватимуть на її краще майбутнє, адже весь потенціал, який потрібен для цього в них є!

З повагою
Голова Ю.Захаричев

 

ЕЛІКС

ТОВ фірма Елікс-Центр

Ректору МАУП
Головатому М.Ф.

Шановний Миколо Федоровичу!

Компанія «ЕЛІКС-Центр», авторизований системний партнер Сапоп, приймала у цьому році для проходження виробничої практики студентів 4-го курсу за спеціальністю «маркетинг».

Хочемо відмітити хороший рівень теоретичних знань студентів, їх добросовісність у виконанні практичних завдань, порядність, культуру поведінки та подякувати директору Центру організації практики, працевлаштування студентів та роботи з випускниками МАУП за координацію взаємодії всіх учасників практики.

Готові і надалі приймати студентів МАУПу для отримання ними практичних навичок за різними напрямками бізнес-процесів сучасних комерційних підприємств та сприяти їх подальшому працевлаштуванню.

Директор
С.В.Бондаренко

Заступник директора з управління персоналом
М.І.Ліфар

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com