Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Бюджет не переглядатимуть?

Кабінет міністрів не бачить підстав для перегляду доходів і видатків державного бюджету на 2009 рік.

Про це на засіданні погоджувальної ради Верховної Ради сказав перший віце-прем’єр міністр Олександр Турчинов, повідомляє агентство «Українські новини». 

«Немає підстав в уряду вносити пропо­зиції щодо збільшення або зменшення дохідної й, відповідно, видаткової частини (держбюджету-2009)», — сказав він.

Перший віце-прем’єр при цьому зазначив, що якщо в депутатів Ради є пропозиції щодо перерозподілу дохідної частини держбюджету, вони можуть вносити відповідні пропозиції в Раду у вигляді законопроектів.

«Що стосується секвестру бюджету, ми вважаємо, що в цьому немає жодної необхідності», — сказав Турчинов.

Він також нагадав, що за результатами першого кварталу уряду вдалося виконати планові надходження до держбюджету і навіть трохи їх перевиконати.

За січень-квітень до загального і спеціального фонду держбюджету мобілізовано доходів у сумі 62 000,7 млн. гривень (з урахуванням відшкодування ПДВ і без урахування власних надходжень бюджетних установ), що становить 103,9% від плану на цей період.

У січні-квітні з держбюджету відшкодовано 9 856,8 млн. гривень ПДВ, що становить 100% від плану.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com