Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

В Інгушетії скоєно замах на ще одного високопосадовця

Вранці у вівторок, 7 липня, у Назрані поранено в голову начальника експертно-криміналістичного центру МВС Інгушетії, полковника міліції Магомед Гадаборшев.

Невідомі обстріляли машину високопоставленого міліціонера біля торгового центру ХХI століття. Начальника експертно-криміналістичного центру направлено у лікарню, про важкість його стану нічого не повідомляється.

Зараз на місці події працюють слідчі. Найближчим часом за фактом обстрілу автомобіля буде порушено кримінальну справу.

В Інгушетії регулярно відбуваються замахи на представників влади та силових структур. Так, 2 червня 2009 року в результаті замаху було важко поранено самого президента республіки Юнус-бека Евкурова, а 10 червня було вбито заступника голови Верховного суду Інгушетії Азу Газгіреєву.

Крім того, 4 липня в результаті обстрілу автоколони в республіці загинуло дев’ятеро міліціонерів із сусідньої Чечні. У зв’язку з цим МВС Інгушетії та Чечні почали в Сунженському районі Інгушетії спільну операцію з пошуку та ліквідації бойовиків.

 

За матерiалами: Lenta.ru, РИА Новости

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com