Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Чавес і сон че гевари

Глава фактичного уряду Гондурасу Р. Мічелетті вчора звинуватив лідера Венесуели Уго Чавеса в розпалюванні ненависті серед гондурасців: «На Чавесі повністю лежить провина за провокацію в країні хвилі ненависті, сварок і розбрату... У Гондурасі раніше ми ніколи не стикалися з такими явищами, як підпали міського автотранспорту, погроми і пограбування магазинів, свідками яких ми були минулого тижня».

Глава тимчасового уряду також пообіцяв венесуельській владі, що він не дозволить втручатися їй у внутрішні справи Гондурасу, «порушуючи суверенітет і національну гідність» його країни.

«Цей пан (Чавес) багато говорить про революції, соціалізм XXI століття, але в дійсності за час його правління кількість бідних значно збільшилася, незважаючи на найбагатші запаси нафти, які має Венесуела», — зазначив Мічелетті. Мічелетті оголосив про скасування із сьогоднішнього дня режиму надзвичайного стану в Гондурасі і відновлення конституційних гарантій прав громадян.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com