Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Героя України допитають

Народного депутата чотирьох скликань, Героя України Левка Лук’яненка викликають на допит за участь в мітингу під час святкування 20-ї річниці Незалежності.

Про це говориться в заяві Лук’яненка у відповідь на отриману повістку, повідомили УНН в прес-службі БЮТ.

«Я, Лук’яненко Левко Григорович, громадянин Української держави, 24 серпня 2011 року брав участь в урочистому святковому мітингу, присвяченому 20-й річниці проголошення України незалежною державою у пам’ятника Тарасу Шевченку», — зазначив Герой України.

«Подія проголошення незалежності української держави є найбільшим Національним Святом, і я визнав потрібним прийти до святого місця нашої Батьківщини, щоб разом з киянами і гостями розділити радість цього свята», — підкреслив Лук’яненко.

Лук’яненко підкреслив, що «відповідальність за порушення громадського порядку лягає цілком і повністю на владу, яка організувала зіткнення з демонстрантами».

«Враховуючи вищеви­кладене, я обурений викликом мене до слідчого, вимагаю відмінити порушену кримінальну справу, провести службове розслідування за перевищення повноважень міліцією», — заявив Лук’яненко.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com