Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Пошук прихованих активів з залученням детективного агентства

На сьогоднішній день в професійні агентства приватного розшуку з проханням відшукати приховані активи звертається все більше і більше клієнтів. Приватні агентства володіють більш досконалими методами і проявляють набагато більше завзяття, ніж інститут судових виконавців. Витрати на послуги подібного детективного агентства - ніщо в порівнянні з успішним результатом, при якому замовник отримує докладний опис всього прихованого майна опонента. Клієнтами в даній сфері діяльності є як організації, так і приватні особи. Їх метою є отримання інформації про матеріальні активи колишнього чоловіка або дружини, банкрутів, боржників, які не бажають розлучатися зі своїм майном.

Приватний детектив, який займається пошуком матеріальних активів, крім великого бажання і відмінного знання цивільного законодавства, повинен мати професійні зв'язки не тільки в БТІ та судах, але також в нотаріальних конторах і органах реєстрації автотранспорту.

детективного агентстваНа перший погляд може здатися, що з цим завданням може впоратися будь-яка людина, що має хороші зв'язки в вищеперелічених інстанціях, але й тут існують підводні камені. Питання в тому, що дуже часто боржники переписують своє майно на інших людей і в такому випадку довести щось у суді стає досить складно. Саме тому приватні детективи детективное агентство «Частный детектив Днепропетровск» www.detective-dnepropetrovsk.com, професіонали своєї справи, не тільки розшукують майно в містах Дніпродзержинськ, Жовті Води, Кривий Ріг, Нікополь, Павлоград, Павлоград, а й надають документальні факти, які складають основу доказової бази в суді. На підставі цих фактів замовник отримує не тільки інформацію про наявність та місцезнаходження активів особи, на яку спрямовано стягнення, а й переконливі аргументи для надання в суд, що, в свою чергу, дозволяє виграти річ, не витрачаючись на дорогих адвокатів.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com