Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Мультик від податкової

У приміщенні кінотеатру «Кінопалац» відбулась офіційна презентація дитячого мультфільму «Місто мрії», створеного за сприянням ДПС України. Ініціатором творчого проекту виступив Голова ДПС України Олександр Клименко.

 Яскравий анімаційний фільм зображує неймовірні пригоди податкового інспектора Сан Санича Лелеко, який разом зі своїми донькою та сином, граючи в гру «Місто мрії», намагається відшукати лиходіїв, які ухиляються від сплати податків. Спостерігаючи за мультиплікаційними персонажами, підростаюче покоління має змогу сформувати своє ставлення до такої важливої «дорослої» теми, як податки.

Після перегляду мультфільму дітлахи  поділилися своїми враженнями від побаченого. Майбутній платник податків — Валентин Кубік, який навчається в 7-А класі ліцею Податкової та рекламної справи  №21 висловив своє ставлення до теми податків: «Мені мультик дуже сподобався, я із задоволенням подивлюся його ще раз. Я також хочу жити у ,,Місті мрії», в якому завжди чисто і затишно, не має злиднів... Я дуже сподіваюсь, що наша країна завжди буде процвітаючою і належним чином дбатиме про своїх громадян. Але я вже зрозумів, що це значною мірою залежить від нас самих: для того, щоб жити у достатку, необхідно своєчасно поповнювати державну скарбницю, а отже — сплачувати податки».

Вирішила поділитися своїми враженнями й Ірина Бабка — директор ліцею №21 Податкової та рекламної справи:«Я цілком і повність підтримую ініціативу ДПС України — майбутні платники податків зі шкільної лави мають усвідомлювати, що податки відіграють важливе соціальне значення, тому їх сплата є важливим і почесним обов’язком громадян, який передбачено у Конституції України. У свою чергу, ми — дорослі, маємо направляти їх на цьому шляху та робити все можливе для того, щоб якнайкраще підготувати молоде покоління  до життя в сучасному світі. Податки є невід’ємною складовою життя свідомого громадянина і саме від них залежить якою мірою ми зможемо наблизити своє «місто мрії».

Безперечно такі соціально-значущі проекти мають зайняти почесне місце в українському культурному просторі. Просвітництво сучасної молоді має продовжуватись й надалі, адже чим ширшим буде її світогляд, тим більш виважені та мудрі рішення вона зможе приймати, що є надзвичайно важливим, якщо ми дійсно хочемо розбудувати своє  «місто мрії».

***

Переваги податкового сервісу в спеціалізованій державній податковій інспекції по роботі з великими платниками податків

Основною перевагою обслуговування великих платників податків у спеціалізованій державній податковій інспекції по роботі з великими платниками податків є максимальна увага, яка приділяється кожному окремому великому платнику, що значно скорочує витрати часу на виконання обов’язкових податкових процедур, а також, завдяки закріпленню за платниками координаторів, відповідальних за їх податкове супроводження, відбувається максимально оперативне вирішення питань. Об’єднання великих платників податків, які перебувають на податковому обліку в спеціалізованій державній податковій інспекції по роботі з великими платниками податків за специфікою здійснюваної економічної діяльності, дозволяє здійснювати комплексний підхід до їх обслуговування.

Право громадян на звернення.

Шановні мешканці Голосіївського району! Скористайтесь своїм правом на звернення  до органів державної влади. Звернутись до ДПІ у Голосіївському районі м.Києва можна як в усному так і в письмовому вигляді. Приймальня громадян знаходиться за адресою: Жилянська, 23, комната 107 або за тел. 591-61-24.

 

ДПІ у Голосіївському районі м. Києва

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com