Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Радуйся, земле, Рік Новий народився!

З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

Минає ще один рік від Різдва Христового, він стає черговою віхою життя, про яке ми на шпальтах нашої газети прагнули нести правдиве й щире слово читачеві, плідно співпрацювати з ним.

Переконливі здобутки Міжрегіональної Академії управляння персоналом, яка виросла за більш як 20-річну історію свого існування до вершин одного з провідних недержавних навчальних закладів України, — це наше спільне набуття, шановні колеги, викладачі та студенти, партнери і друзі. Саме ви зробили вагомий внесок у розквіт МАУП та розвиток національної освіти, без якої неможлива успішна розбудова нашої незалежної держави та зростання добробуту українського народу. Щира подяка вам за плідну співпрацю у нашій загальній справі та наші сподівання щодо її продовження у наступному році.

Особлива подяка шановним читачам і дописувачам за увагу до нашої газети, завдяки яким друкувалися цікаві та актуальні матеріали, розширювався тематичний та змістовний спектр публікацій, вдосконалювалася їх якість. Газета й надалі буде висвітлювати найгостріші теми нашого життя.

Нехай прийдешній рік, осяяний променем Благодаті Божої та зігрітий родинним теплом і злагодою під знаком Віри, Надії і Любові, осяють знакові події в особистому житті і фаховій діяльності. Нехай ця нова віха у житті виправдає ваші найзаповітніші сподівання, мрії та прагнення, принесе достаток і добробут у ваші оселі, рідним, близьким, колегам і друзям!

Козацького вам здоров’я на довгі роки, невичерпної наснаги, бадьорості духу, незгасного творчого натхнення та оптимізму, душевної злагоди, духовного багатства!

Нехай Господь надасть вам сили і благословить на великі звершення, а Новий 2012-й рік подарує радість нових здобутків та перемог!

Щасливого Нового року та радісних свят!

Наглядова рада та ректорат МАУП,
редакція газети «Персонал Плюс»

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com