Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Онлайн грошові перекази

Грошові перекази онлайн з кожним днем набирають все більшої популярності по всьому світу, не виняток і Україна, адже подібна послуга дозволяє миттєво вирішити матеріальні труднощі у разі коли є від кого отримати грошову допомогу. Багато хто стикався з проблемою, коли, людина, що потребує готівкових коштах, знаходиться поза зоною вашої досяжності. І навіть, якщо ви готові йому допомогти, особиста зустріч в короткі терміни неможлива, особливо це стосується студентів, які навчаються далеко від дому. Маючи платіжну карту, випущену будь яким банком, можна не виходячи з будинку здійснити платіж на користь приватної особи, тим самим забезпечити її деякою впевненістю в завтрашньому дні.

Дуже багато користувачів карт та всесвітньої мережі здійснюють переказ коштів з картки на картку онлайн, що дозволяє здійснювати інтернет-покупки, які сьогодні дуже популярні. Варто додати, що багато за допомогою даної послуги погашають свої заборгованості за кредитними картками. Ця послуга не передбачає жодних комісій та здійснюється досить просто, достатньо мати номер картки одержувача і відправника.

Маючи 2 картки різних банків з логотипами Visa або MasterCard, можна здійснювати перекази між ними без реєстрації та авторизації в режимі онлайн. Переказ грошей з картки у відділення банку проводиться цілодобово, а термін зарахування коштів здійснюється від 30 хвилин до 3 банківських днів.

Всеукраїнський платіжний сервіс Ipay  дає власникам платіжних карт, такий унікальний інструмент для поліпшення своєї матеріальної бази. Бувають випадки, коли ваш боржник виїхав за межі місця, в якому ви проживаєте. А наявність платіжної картки допомагає уникнути проблем з поверненням позиченої суми. Можна просто відправити вам гроші на карту, і, як кажуть, уникнути зіпсованих відносин у зв'язку з кредитом.

Сьогодні важко зустріти людину, яка хоча б раз в житті не користувався послугами перекладу з карти на карту. Майже кожна людина здійснює покупки в мережі, а багато підприємців, що ведуть свою господарську діяльність за допомогою мережі інтернет, приймають розрахунок за свої послуги або товар саме за допомогою грошових переказів на свою картку, вказуючи тільки її номер. У разі таких перекладів одержувач бачить кошти практично миттєво, забезпечуючи, таким чином, оперативну відправку придбаної продукції або виконання замовленої послуги. Тому послуга переказів в режимі он-лайн дуже популярна, затребувана і обумовлена її необхідністю.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com