Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ІСТИННА ПРИРОДА РАКУ

Британські вчені не знайшли у природі нічого такого, що могло би призвести до розвитку раку. На їхню думку, хворобу викликає сучасна індустріалізація.

Рак — це хвороба, створена людиною і спровокована надмірностями сучасного життя, виявили британські вчені.

Науковці провели дослідження мумій, аналіз решток викопних тварин та класичної літератури. І з’ясувалося, що ракові пухлини вкрай рідко виникали до недавнього часу, коли забруднення наколишнього середовища і неправильне харчування стали широко поширеними проблемами.

Професор Манчестерського університету Майкл Ціммерман разом зі своєю колегою Розалі Девід простежили витоки цього захворювання, що, на їхню думку, допоможе впоратися з тією епідемією раку, яка охопила сучасне суспільство.

«Фактичну відсутність злоякісних пухлин у мумій можна інтерпретувати як доказ того, що вони вкрай рідко зустрічалися у давнину, порівняно з тим, як ризики розвитку раку підвищила сучасна індустріалізація», — зазначив Ціммерман.

Так, хоча зразки тканин сотень єгипетських мумій піддалися регідраціі, лише в одному випадку вчені знайшли ознаки раку. Це вкрай показово, беручи до уваги той факт, що пухлини мали б зберегтися краще за здорові тканини за рахунок муміфікації.

Що стосується аналізу решток прадавніх тварин, то тут лише в кількох десятках випадках зустрічаються схожі на рак ознаки. Навіть вивчення тисяч кісток неандертальців виявило один єдиний випадок раку.

А згадки в стародавніх єгипетських текстах про захворювання, що нагадують рак, взагалі, швидше за все, в реальності були проказою або варикозом.

«Стародавні греки, судячи з усього, стали першими, хто визначив наявність раку і відмінність між доброякісними і злоякісними пухлинами. При цьому не зовсім зрозуміло, дані вказівки все-таки є сигналом появи захворювання як такого, або ж просто медичні знання збагатилися», — зауважив Ціммерман.

Лише XVII століття надає перші описи операцій з видалення раку грудей та інших видів раку, але звіти про характерні, чітко визначені пухлини з’явилися тільки в останні 200 років. 

Дуже схоже на те, що офіційна медицина використовує слово «рак», як обманку для наступного масового скалічення людей за допомогою радіо- і хіміотерапії. Процедури ці дуже дорогі, але працюють добре — вбивають абсолютно всіх. Насправді рак — це грибкове захворювання і воно виліковне як і будь-яке інше такого типу.

Вісім мільйонів людей помирає щорічно від раку у всьому світі, тільки в США — це більш ніж півмільйона. Очікуване зростання смертності до 2030 року — 12 мільйонів. Рак є найпоширенішою причиною смерті у віковій групі до 85 років. У Штатах від цієї хвороби помирає кожна четверта людина. Люди продовжують хворіти і помирати від недуг, які елітні сім’ї і їх фармацевтичні картелі відмовляються лікувати.

Я вже розповідав, що якийсь доктор Річард Дей, глава організації Заплановане батьківство, яка займається євгенікою і контролюється Рокфеллерами, виступав перед лікарями в 1969 році в Пітсбурзі, розповідаючи їм про трансформацію глобального суспільства, що вже набуває своїх обрисів.

Він попросив лікарів вимкнути записуючі пристрої і не нічого не нотувати в блокнотах, доки він оголошуватиме довгий список запланованих заходів зі зміни глобального суспільства. Але один з лікарів все ж записав, що саме нам, пересічним громадянам, готують у рамках цього проекту соціальної інженерії, і потім виклав цю інформацію для громадськості.

Тепер, через десятиліття, ми можемо побачити на власні очі, наскільки акуратними виявилися пророцтва Річарда Дея.  Чому я згадую цей факт? Тому, що на тій конференції в 1969 році Річард Дей заявив: «Ми зараз можемо вилікувати будь-який вид раку. Уся інформація міститься у фонді Рокфеллера і може бути обнародувана за наявності відповідного рішення».

Дей зокрема сказав, що якщо люди повільно помиратимуть «від раку або від чого-небудь ще», то це зможе уповільнити темпи приросту населення. Ці люди поступають так, бо вони перебувають поза межами людської моралі і не знають, що таке душа.

Фармацевтичний бізнес не ставить перед собою за мету вилікувати рак. Навіщо виліковувати хворобу, якщо можна викачувати гроші за боротьбу з її симптомами. При цьому зовсім необов’я­зково розповідати довірливим пацієнтам, що витончені отрути хіміотерапії вбивають як ракові, так і здорові клітини, і в результаті — саму людину. Я думаю, це робиться навіть не заради грошей. Світова псевдоеліта (в тому числі і фармацевтичні олігархи) хоче скоротити населення, тому потрібно, щоб люди не доживали до старості, а страждали і помирали завчасно.

А якщо який-небудь лікар раптом відкриває дієвий спосіб лікування раку, то він відразу ж потрапляє під обстріл медичного істебліш­менту і офіційних структур. Один з тих, хто відкрито пішов проти системи — це італієць Туліо Сімончіні. Його почали цькувати з усіх боків, і навіть на три роки запроторили до в’язниці, бо він почав успішно лікувати людей на останніх стадіях раку. Його «злочин» полягав в тому, що він зрозумів, що злоякісні пухлини — це грибок кандиди (дріжжеподібний грибок, що має паразитарну природу, живе навіть в організмі здорових людей; сильний імунітет тримає кандиду під контролем, але якщо організм ослаблений, то грибок поширюється по тілу і викликає злоякісні пухлини, що розростаються і зрештою призводять до смерті людини).

Ось, що мій друг, Майк Ламберт з клініки Шен, говорить про кандиду: «Грибки і особливо кандида, живуть за рахунок тіла хазяїна. Цьому організму, як і будь-якому іншому паразитові, для відтворення потрібний хазяїн. Продукти життєдіяльності кандиди послабляють імунну систему і призводять до того, що людина почуває себе погано як фізично, так і психічно». Не секрет, що грибки — найбільш живучий вид «істот» і здатні вижити в будь-яких умовах.

Тулліо Сімончіні вважає, що хвороба, яку називають «рак» насправді і є тим самим грибком кандиди, що розрісся. Отож, традиційне пояснення природи раку — неправильне. Будучи сам фахівцем в області онкології і метаболічних порушень, він пішов проти інтелектуального конформізму традиційної медицини, проти традиційних методів «лікування» глобальної епідемії раку. Він вирішив говорити своїм пацієнтам правду, а не повторювати визубрені в медінституті фрази.

З того самого моменту, як він почав займатися медициною, Сімончіні зрозумів, що рак лікують якось неправильно: «Я бачив, як сильно страждають люди. У дитячому онкологічному відді­ленні, в якому я працював, майже усі діти помирали. У мене усе стискувалося усередині від вигляду бідолашних малюків, що гинуть від хіміотерапії і радіації».

Бажання допомогти пацієнтам вивело медика на пошуки нових шляхів лікування цієї страшної хвороби. Сі­мончіні вирішив відкинути усе, що він знав про онкологію і почати власне незалежне дослідження. Він виявив, що усі види раку проявляли себе однаково, незалежно від того, в якому органі або тканині утворювалася пухлина. Зокрема усі злоякісні новоутворення чомусь були білого кольору. Сімончіні став міркувати далі: на що схожа ракова пухлина? Невже це і є грибок кандиди? Невже те, що традиційна медицина вважає неконтрольованим діленням клітин — процес, що запускається самим організмом для захисту від кандидозу (молочниці)?

Якщо відштовхуватися від цього припущення, то розвиток хвороби протікає за наступним сценарієм:

— Грибок кандиди, зазвичай контрольований сильним імунітетом, починає розмножуватися в ослабленому організмі і утворює своєрідну «колонію».

— Коли якийсь орган заражається молочницею, імунітет намагається захистити його від стороннього вторгнення.

— Імунні клітини вибудовують захисний бар’єр з клітин організму. Саме це традиційна медицина називає раком.

Вважається, що поширення метастазів по організму — це розповзання «злоякісних» клітин по органах і тканинах. Але Сімончіні стверджує, що насправді метастази викликані тим, що грибок кандиди розходиться по організму. А грибки можуть знищити тільки клітини нормально функціонуючого імунітету. Імунна система — ключ до одужання.

З кожним роком кількість хворих на рак зростає. Тому люди замислюються: чи не є це добре спланованою війною проти імунітету людини, війною, яка стає дедалі більш запеклою? Імунітет ослабляється продуктами харчування, харчовими добавками, пестицидами і гербіцидами, вакцинацією, електромагнітними і мікрохвильовими технологіями, фармацевтичними препаратами, стресом від сучасного життя і тому подібного. Діти до двох років отримують близько 25 щеплень. Адже в цей час імунітет тільки формується!

План світової закуліси — масова депопуляція через послаблення імунної системи. А що відключає імунітет найшвидше? Хіміотерапія. Додайте сюди ще радіотерапію. На сьогодні — це най­дієвіші методи по руйнуванню клітин організму.

Найсучасніше загальновизнане «лікування» онкології грунтується на постулаті, що ракові клітини будуть убиті раніше, ніж здорові клітини пацієнта. Отруйні сполуки хіміотерапії вбивають клітини імунної системи. Але кандида нікуди не дівається.

Уламки імунної системи не в змозі тримати під контролем клітини кандиди. Грибок переселяється в інші органи і тканини. Рак розповзається по організму. Ті, хто начебто видужали після хірургічного втручання і хіміотерапії, всього лише отримали бомбу з годинниковим механізмом. Імунітет зруйнований. Поява рецидивів — справа часу. Іншими словами: хіміотерапія вбиває людей, яких нібито повинна лікувати. Хіміотерапія лікує тільки від інфекційного захворювання, що передається статевим шляхом і що називається життя. Для того, щоб вилікуватися від раку, нам потрібно зміцнити імунітет, а не ослабити його.

Коли Сімончіні зрозумів, що рак має грибкову природу, він почав шукати ефективний фунгіцид. Але тоді ж йому стало ясно, що протигрибкові препарати не працюють. Кандида швидко мутує і настільки пристосовується до препарату, що навіть починає їм живитися.

Залишився тільки старий, перевірений, дешевий і доступний засіб від грибкових хвороб — бікарбонат натрію. Основний інгредієнт харчової соди. Чомусь грибок не може адаптуватися до бікарбонату натрію. Пацієнти Сімончіні п’ють содовий розчин або бікарбонат натрію вводиться безпосередньо на пухлину за допомогою пристосування, що нагадує ендоскоп (довга трубка, яку використовують для сканування внутрішніх органів).

У 1983 році Сімончіні лікував одного італійця на ім’я Геннаро Сангермано, якому лікарі передрікали смерть через декілька місяців від раку легенів. Через нетривалий час ця людина повністю вилікувалася. Рак зник.

Окрилений успіхом і з іншими пацієнтами, Сімончіні представив свої дані італійському міністерству охорони здоров’я, сподіваючись, що вони почнуть клінічні дослідження і перевірять, як працює його метод. Яке ж було здивування Сімончіні, коли італійський медичний істеблішмент не лише не розглянув його дослідження, але й позбавив його медичній ліцензії за лікування пацієнтів ліками, які не були схвалені. Мас-медіа почали кампанію проти Сімончіні, висміюючи його особисто і обливаючи брудом його метод. А незабаром цей талановитий лікар потрапив на три роки у в’язницю за те, що нібито «вбивав своїх пацієнтів». Сімончіні був оточений з усіх боків наче вовками, яким дали команду рвати новатора, що вибився із зазомбованого ешалону «лікарів».

Медичний істеблішмент заявив, що метод лікування онкологічних захворювань за допомогою бікарбонату натрію є «небезпечною маячнею». Це в той час, коли мільйони пацієнтів помирають тяжкою смертю від «перевіреної» і «безпечної» хіміотерапії, медики продовжують забороняти лікування бікарбонатом натрію! 

На щастя, Тулліо Сімон­чіні не вдалося залякати. Він продовжив свою роботу. Зараз про нього знають з чуток і завдяки Інтернету. Цей лікар творить дива і лікує навіть найбільш запущені випадки онкології простим і дешевим бікарбонатом натрію. В деяких випадках процедури тривають місяцями, а в деяких (наприклад, при раку грудей) — всього декілька днів. Часто Сімон­чіні просто розповідає людям, що їм потрібно робити по телефону або по електронній пошті. Він навіть особисто не присутній при лікуванні, і все одно результат перевершує усі очікування.

Але це ще не усе.

Ракові клітини містять унікальний біомаркер, ензим CYP1B1. Ензими — це білки, які є каталізаторами хіміч­них реакцій. CYP1B1 змінює хімічну структуру речовини, яка називається сальвестрол, і знаходиться в багатьох фруктах і овочах. Хімічна реакція перетворює сальвестрол на компонент, що вбиває ракові клітини і не ушкоджує здорові. Ензим CYP1B1 виробляється тільки в ракових клітинах і реагує з сальвестролом з фруктів і овочів, утворюючи субстанцію, яка вбиває тільки ракові клітини!

Сальвестрол — природний захист, що міститься у фруктах і овочах для боротьби з грибками. Що більше рослина схильна до грибкових захворювань, то біль­ше сальвестрола вона містить. До таких фруктів і овочів належать: полуниця, чорниця, малина, виноград, чорна смородина, порічка, ожина, журавлина, яблука, персики, зелені овочі (брокколі і будь-яка інша капуста), артишоки, червоний і жовтий перець, авокадо, аспарагус і баклажани.

Але агро- і фармацевтичні компанії також знають про це. І ось, що вони роблять:

— Виробляють хімічні фунгіциди, які вбивають грибки і перешкоджають утворенню природного захисту (сальвестрола) у рослині у відповідь на грибкове захворювання. Сальвестрол містять тільки плоди, що не піддалися обробці хімічними фунгіцидами.

— Найпоширеніші фунгіциди блокують вироблення CYP1B1. Тому, якщо ви їсте хімічно оброблені фрукти і овочі, то ніяких оздоровчих ефектів від цього не отримуєте.

До речі, грибки починають розмножуватися в організмі, коли у людини виникає окислювальний (оксидативний) стрес. Той стрес, про який говорив Люк Монтаньє і який нібито призводить до СНІДУ. Значить, уся справа в кислотно-лужному балансі організму!

Ви все ще думаєте, що усе це відбувається випадково? Ви думаєте, що Тулліо Сімончіні хотіли знищити через заздрощі? Є група світових правителів, які зацікавлені у розробках, які б не подовжували наше життя, а скорочували його. В руках цих людей зосереджені велетенські кошти. Ці кошти йдуть на ризиковані генно-інженерні проекти, мета яких — контролювати тривалість життя пересічних громадян. Засновники цієї змови давно ментально і емоційно хворі. Вони вважають нас худобою, на якій можна ставити експерименти. Усі ваші страждання їм байдужі. 

Добре, що «псих» Симончіні продовжує лікувати людей, тому, що у світі «нормальних» мільйони пацієнтів продовжують помирати від неправильного лікування, яке, у свою чергу, базується на неправильних постулатах. Спасибі таким людям як він, за те, що він дає надію у цьому перевернутому світі, керованому божевільними олігархами. 

 За даними Всесвітньої Організації Охорони Здоров’я у світі щорічно виявляється близько 1 млн. нових випадків раку грудей. Число тих, що гинуть від цього захворювання складає приблизно половину від загальної кількості хворих. Деякі жінки за ціною не стоять, тим більше, якщо мають високі статки. Вони платять лікарям колосальні суми. Наприклад, відома іспанська співачка Росіо Хурадо виклала за лікування протягом декількох місяців 4,5 млн. доларів! Вона все одно померла, зате її лікували до останнього долара. З урахуванням таких клієнтів, а їх немало, загальний результат боротьби «за здоров’я» людей значно перевершує доход закуліси у 5 млрд. доларів на рік!

 Девід Айк
anvictory.org

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com