Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Церква йде до молоді

Відомий православний богослов сучасності, видатний церковний та громадський діяч, голова Відділу зовнішніх церковних зв’язків Московського Патріархату митрополит Волоколамський Іларіон відзначив наукові та проповідницькі праці професора МКА, директора духовно-просвітницького Центру імені Святих Апостолів протоієрея Діонісія Мартишина, завідувача кафедри православної культури та теології МАУП.

У своєму листі, надісланому на ім’я протоієрея Діонісія, Високоповажний Архіпастир Церкви Христової виказав схвальні слова про книгу «Благовістіть оновлення світу: духовні бесіди зі студентською молоддю на православні свята». Зокрема, Владика Іларіон зазначив, що ця книга є «прикладом пастирського благовіствування світу і може слугувати посібником для проповіді серед молоді та катехізації українською мовою». Саме питанню подолання парафіяльної ізоляції та поширенню християнських цінностей у реаліях сучасного життя присвячена книга. Крокування до людей, інтеграція релігії та науки, Церкви та суспільства — головний лейтмотив книги священика Діонісія Мартишина.

На фото: митрополит Волоколамський Іларіон та протоієрей Діонісій Мартишин

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com