Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Пропоную оголосити бойкот всьому сіоністському!

Добрий день, дорогий «Персонал»!

Пише тобі з Буковини Микола Плав’юк (родич Миколи Плав’юка — колишнього Президента України в екзилі). У далекому 1989 році на одному з місцевих мітингів я попереджав своїх земляків, що Україна не стане незалежною державою до тих пір, доки не позбудеться засилля сіоністів, доки не знесе жидівські пам’ятники Леніну, доки будуть на побігеньках жидо-комуняцького режиму хлопчики із КДБ. За що тоді «суд» притягнув мене іменем Української Радянської Соціалістичної республіки за позовом Вижницького районного відділення КДБ СРСР до відповідальності.

Сьогодні Української України, на жаль, немає. За те ми маємо ожидовлену територію. А проблема почалася тоді, коли з наших паспортів в одну ніч зникла позначка про національність.

Хто з пересічних українців знає про те, що Порошенко, Зінченко, Мартинюк, Червоненко, Шевченко — жиди? Ніхто цього не знає! Прізвища українські! Скажімо, прізвище Фельдман однозначно жидівське, бо навіть Вадим Бойко, колишній в’язень Освенціма, у своїй документальній повісті «Слово після страти» згадує про польського єврея Фельдмана — «головного дантиста» і ветерана зондеркоманди, в обов’язки якого входило виривати золоті зуби в живих і мертвих, задушених у газових камерах. (До речі, батько «президента україни» Ющенка був в’язнем цього табору.) Зі свідчень Бойка, найбільшими катами Освенціма були саме жиди: Янкельшмок, Камінський, Фельдман. А членами зондеркоманд — жидки, які масово нищили своїх братів по крові. «Ніде правди діти, — свідчить Вадим Бойко, — серед євреїв траплялися окремі виродки, які, щоб врятувати власну шкуру, добровільно йшли працювати в зондеркоманду...» «Камінський вірою і правдою служив есесівцям, виконував найганебнішу роботу в зондеркоманді, яка обслуговувала крематорії і майже поспіль складалася з польських євреїв...» Що я хочу сказати, наводячи свідчення Бойка. Те, що жиди завзято нищили жидів.

А нас, українців, вони тим паче знищують. Найжахливіше те, що цей процес геноциду уже пішов. Мільйони українців вимирають фізично, психічно і морально. Мільйони українців викинуто за межі України. Тоді як жиди табунами пруть в Україну, мільйони українців животіють на мізерних пенсіях і зарплатах, не усвідомлюючи, хто їх привів до цього жахливого стану. Проблема в тому, що сіоністська жидота виразно бачить свого ворога, а українство ніби в тумані блукає, боячись ярлика «антисеміта». Голосує на виборах за жидів-сіоністів, найлютіших ворогів людської цивілізації. Цей факт підтверждують книги Едуарда Ходоса, полум’яного борця з сіоністською жидотою і ожидовленими в Україні, люб’язно надіслані ним мені в подарунок. До речі, нагадаю, що першим антисіоністом з числа жидів був наш Учитель і Наставник Ісус Христос.

Мер столиці України Чернівецький — жид! Українці, схоже, на початку ХХІ століття з глузду з’їхали! А де ж ура-патріоти? Чому мовчать?! Українські «незалежні» засоби масової інформації ніби в рот води набрали. Чекають, що українство просвітять: жидівський 5 канал, жидівський телеканал «1+1», жидівський «Інтер» та ін. Чи надіються на ожидовлених ніколаєнків, луценків та ін.?

Треба негайно усвідомити, що жиди (зокрема «любі друзі» президента України) оголосили війну Україні. І щоб Україна стала українською, кожен українець має знати свого ворога в обличчя. А його ворог — організоване світове сіоністське жидівство. Тому передусім має бути оголошено бойкот на території України всьому сіоністському — припинити з ними будь-яке спілкування, не купувати їхніх товарів, не користуватися їхніми послугами тощо. Потім, якщо українець проголосує на виборах за жида-сіоніста, то це має сприйматися як зрада України, втрата честі й гідності. А ті особи, з числа українців, які прихильно ставляться до сіоністської жидви (такі як Ніколаєнко), мають бути піддані загальному осуду й прокляті Українським Народом.

Нині на порядку денному має бути гасло: «Україна без сіонізму!» Під це гасло потрібно негайно скликати в Києві установчі збори і створити «Український Антисіоністський Фронт». Ця ідея буде широко підтримана Народом!

У результаті боротьби, ми, українці, оберемо справж­нього Українського Президента, Українську Верховну Раду, Український Кабінет Міністрів.

Я закликаю усіх свідомих українців, беручи з мене приклад, відкрито виступити в українських засобах масової інформації проти сіонізму, а не шепотіти по «кухнях». Правда за нами — ми переможемо!

Микола ПЛАВ’ЮК,
винахідник, поет, головний
пресвітер релігійної громади християн «Блаженний Світ»

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com