Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Посла Ізраїлю — до суду

У деяких українських сіонізованих ЗМІ нещодавно з’явилися повідомлення про вступ на посаду нового посла Держави Ізраїль в Україні Зіни Калай-Клайтман. На прес-конференції, присвяченій вступу на посаду, пані посол занадто багато уваги приділила Міжрегіональній Академії управління персоналом.

Відповідаючи на запитання журналіста від Рабиновича, відомого провокатора і злочинця, ця діячка допустила грубі нападки на Академію. Безпідставно і безапеляційно у спотворених упереджених сіоністських ставленнях до Академії Калай-Клайтман висловила «протест» проти «махровых и грязных антисемитских нападок от МАУП и на Государство Израиль, и на еврейский народ». Грубо втручаючись у внутрішні справи України, посол Ізраїлю нацьковувала державних діячів України на Академію, звинувачуючи її в антисемітизмі і ксенофобії. Так не поводилися навіть у середньовіччі представники сюзерена на територіях підлеглих васалів. Чи то світ вже цілком ізраїльський, чи то тільки Україна стала колонією Ізраїлю з колоніальною адміністрацією у вигляді посольства цієї країни.

Не переповідатимемо, скільки разів Генеральна Асамблея ООН визнавала дії Ізраїлю агресивними і расистськими, скільки злочинів вчинила агресивна воєнщина цієї країни проти сусідських арабських держав. Найкращі представники Ізраїлю постійно розвінчують «місіонерську» роль Ізраїлю в регіоні, а десятки тисяч його громадян час від часу протестують проти агресивної політики держави.

Тим не менше МАУП ніколи й за жодних обставин не закликала до знищення цього фактично штучного утворення на Близькому Сході, а ставила питання про залежність існування Держави Ізраїль від виконання нею відповідних резолюцій ООН про створення на території Палестини двох незалежних держав та інших рішень ГА ООН.

Жодним офіційним органом діяльність МАУП не визнано антисемітською, расистською чи ксенофобською. МАУП діє у рамках, визначених вітчизняним і міжнародним законодавством. І якщо деяким занадто ортодоксальним сіоністським колам Ізраїлю чи США не подобається правдива і чесна позиція МАУП з етнічних, ідеологічних чи політичних питань, то це їхня проблема, і не треба з неї робити ні внутрішньоукраїнської, ні тим більше глобально світової.

Ми чудово розуміємо, з ким із «державних» діячів могла спілкуватися пані посол, і рекомендуємо занадто не політизувати проблему МАУП, бо такої проблеми не існує. А якщо вона справді піклується про єврейський народ — хай займається культурологічними питаннями розвитку єврейської діаспори в Україні і не дослуховується до професійних єврейських «мудреців» — консультантів на кшталт Рабиновича, Фельдмана і Зісельса, бо за дії, несумісні з діяльністю дипломатичних представництв, посла Калай-Клайтман недовго оголосити персоною нонграта — на це вона заслуговує вже зараз, — а у судовому порядку за свої наклепницькі дії їй доведеться відповідати повною мірою.

Не МАУП є «позорным явлением», а, за оцінками численних аналітиків і соціологів, агресивна й антисемітська (без лапок) політика Ізраїлю, якщо вчиняються напади на мирних людей, тисячі яких знищують ледве не щодня. Отож, «махровым» і «грязным» є новий посол Ізраїлю, який протиправно закликає владні кола до розправи над національно-патріотичним ВНЗ.

Наглядова рада і ректорат МАУП

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com