Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Хорватський студент виступив у ролі прем’єр-міністра країни

Загребська газета замість інтерв’ю із прем’єр-міністром країни Іво Санадером опублікувала від його імені відповіді одного хорватського студента. Парубок влаштував розіграш і електронною поштою відповідав редакції від імені глави уряду.

Видавець газети Давор Буткович (Davor Butkovіc) сказав, що він попередньо зателефонував голові уряду, і останній погодився відповісти на запитання журналіста електронною поштою. Інтерв’ю було присвячене питанням інтеграції Хорватії в Європейський Союз і НАТО.

Однак Буткович помилився номером телефону й зателефонував до 23-річного студента факультету журналістики, що і дав згоду відповісти зі свого електронного ящика на всі питання. Представники газети стверджують, що це «інтерв’ю» було свідомою провокацією конкурентів газети, тому що студент і його друзі працювали в конкуруючих виданнях. Друзі парубка заперечують свою причетність до розіграшу.

Газета, що опублікувала інтерв’ю, є однією із найшанованіших газет Хорватії. Вона була заснована в 1998 році й виходить тиражем в 115 тисяч екземплярів. Видання належить холдингу Euro­papress.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com