Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Нові тарифи Черновецького оживають

27 липня, Київський апеляційний адміністративний суд прийняв ухвалу про задоволення апеляційної скарги Київської міської державної адміністрації на ухвалу Шевченківського районного суду столиці від 6 липня, якою було зупинено дію розпоряджень адміністрації про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.

Як повідомили УНІАН у прес-службі КМДА, судом прийнято рішення на користь міста і зазначену ухвалу Шевченківського райсуду Києва скасовано.

Як повідомляв УНІАН, Шевченківський райсуд Києва своєю ухвалою у справі №2а-57/09 зупинив дію розпоряджень КМДА від 29 квітня 2009 р. щодо підвищення комунальних тарифів. Суд ухвалив це рішення за позовом правозахисника Віктора Кулі.

Згідно із вищевказаними розпорядженнями КМДА, з 1 червня у Києві тарифи на воду та опалення було збільшено приблизно удвічі. Тарифи на послуги за утримання будинків, споруд і прибудинкових територій, які надаються ЖЕО, визначені по кожному будинку окремо.

17 липня Кабінет міністрів призупинив дію розпоряджень Київської міської державної адміністрації №№516, 518, 520 від 29 квітня 2009 року про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.

Коментуючи це рішення уряду, мер Києва Леонід Черновецький назвав дії уряду незаконними. «Призупинення Кабінетом мі­ністрів України дії нових тарифів виконавчого органу Київради є незаконним і здійснене напередодні президентських виборів в Україні», — заявив Л.Черновецький.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com