Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ВІЗНАКА ТВОРЧОСТІ

Нещодавно нову відзнаку і визнання своєї творчості та якісної роботи отримав народний ансамбль танцю «Перлина» МАУП. Головне управління культури і мистецтв виконавчого органу Київської міської державної адміністрації вручило ансамблю подяку за значний внесок у розвиток національної культури та аматорського мистецтва, високий професіоналізм та за участь у творчому звіті майстрів мистецтв та художніх колективів столиці України «Мистецьке суцвіття Києва».

Творчий звіт міста Києва відбувся в грудні минулого року в рамках заключного етапу ІІ Фестивалю майстрів мистецтв України. Танцювальний колектив Міжрегіональної Академії управління персоналом Ансамбль танцю «Перлина» брав участь у концертній програмі такого рівня вперше і представив себе дуже добре. Важливо підкреслити, що «Перлина» була єдиним студентським колективом на цьому заході.

Зазначимо, що художній керівник ансамблю танцю «Перлина» Андрій Науменко та хореограф колективу Катерина Вулицька також отримали подяки від Київської міського голови за вагомий особистий внесок у розвиток культури та високий професіоналізм.

Вітаємо наш танцювальний колектив з новими відзнаками і бажаємо творчих надбань!

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com