Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Хто врятував Землю?

Російський вчений Юрій Лавбін переконаний, що тунгуський метеорит збили інопланетяни, щоб запобігти загибелі Землі.

І представив свої докази — десять кварцевих кристалів, знайдених в експедиції на місці падіння боліда. — На них вигравійовані загадкові малюнки, — показує пластини Юрій Дмитрович. — У декількох кристалів в напливах є ромбічні отвори, тому їх можна з’єднати один з одним. Земних технологій нанесення малюнків на такі пластини не існує. Окрім кристалів знайдено унікальний сплав — силіцит заліза, а його можна отримати тільки в космічному просторі!

30 червня 1908 року в межиріччя Лєни і Підкам’яної Тунгуски з південного сходу по небу пролетіла вогняна куля. Люди, що спостерігали за її польотом, приходили в жах від сліпуче яскравого світла і звуків, що гуркотять. У далеких тайгових селищах почалася паніка. Більш ніж на тисячу кілометрів навкруги чулися розкати грому. Дивна поведінка космічного об’єкту відразу впадала в око навіть неосвічченим тунгусам. Політ космічного прибульця закінчився грандіозним вибухом над безлюдною тайгою. У лічені секунди вибуховою хвилею в радіусі близько 40 кілометрів був майже суцільно повалений ліс. Одночасно під дією світлового випромінювання на десятки кілометрів навкруги спалахнула тайга. Енергія вибуху дорівнювала двом тисячам ядерних бомб! Вважається, що комета чи метеорит не можуть вибухати з такою силою і зникати без видимого сліду.

Науковий співробітник Інституту археології і етнографії Сибірського відділення РАН Юрій Лавбін організував експедицію в те місце, куди впав Тунгуський метеорит. Дослідники обшукали береги річки і знайшли там незвичайні кварцеві пластини.

— Таких кварцевих кристалів на Землі не існує, — розповідає Юрій Дмитрович. — Це дуже міцні камені. На одному з них ми із співробітниками Інституту фізики Сибірського від­ділення РАН намагалися лазером вигравіювати що-небудь подібне тому, що на них вже «намальоване». Але лазер, який за пару секунд розрізає товсті шматки міцного металу, зміг зробити на матриці лише пару дрібних подряпин. А на кварці нанесена ціла система загадкових знаків. Лавбін припустив, що кристали колись були частиною великої навігаційно-інформаційної системи інопланетного корабля. На думку ученого, на них зображена карта, по якій орієнтувалися інопланетяни. При катастрофі цього неідентифікованого об’єкту ця матриця розламалася на дрібні шматочки.

Катастрофа НЛО, вважає Юрій Лавбін, сталася через велику комету вагою близько мільярда тонн, яка летіла назустріч Землі в 1908 році. І якби вона впала на планету, то люди і усе живе на Землі перестало б існувати. Але саме в цей момент у невблаганний ланцюг подій втрутилися інопланетяни, які очевидно, мали свій план. Учений припустив, що за допомогою свого корабля вони збили смертоносну комету. Сталося це всього в 30-40 км над поверхнею Землі. Інопланетяни фактично врятували людство від планетарної катастрофи, але загинули самі.

Ще одне підтвердження цієї гіпотези — «портрет» на одному зі знайдених на місці падіння метеорита каменів. На нім добре видно лице невідомої сучасній науці істоти. Чи не той це пілот НЛО, який сто років тому врятував Землю?

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com